Erin Watt: Papír hercegnő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző New Adult Papír hercegnő romantikus Royals Rubin pöttyös
Erin Watt: Papír hercegnő

Erin Watt: Papír hercegnő

Könyvmolyképző New Adult Papír hercegnő romantikus Royals Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg idén ősszel a Papír hercegnő című könyv. Ella és a Royal család története elképesztően izgalmas, a new adult rajongók garantált kedvence lesz! Ha szeretnétek ti is az élmény részese lenni és megnyerni a könyvet, akkor tartsatok a turné 8 bloggerével!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Műfaj: new adult
Terjedelem: 360 oldal

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!
 
  


Nyereményjáték


Ella beköltözik a Royal családba, akiknek már a nevük is királyi jelentéssel bír, így a nyereményjáték során is magasra emeljük a lécet: a világ leggazdagabb embereit keressük! A feladatotok nem más, mint a leírások alapján kitalálni, hogy kiről van szó, és a nevüket beírni a rafflecopter dobozba.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

10.13. Insane Life
10.21. CBooks
10.23. Dreamworld

2 Hozzászólás:

  1. Sziasztok, teljesen véletlenül kattintottam ide és a nyertesek között látom, hogy Leopold H. - akár én is lehetnék, ha kaptam volna értesítő emailt. Elképzelhető, hogy mégis rólam van szó? :) Üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést, elnéztem, már rég megkaptam.. Csak a főoldalon jött fel az új turnék körül..

      Törlés