Szurovecz Kitti: A sokszívű - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó Szurovecz Kitti
Szurovecz Kitti: A sokszívű

Szurovecz Kitti: A sokszívű

Athenaeum Kiadó Szurovecz Kitti
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent meg Szurovecz Kitti legújabb regénye. A sokszívű tabudöntögető történetében a poliamoria kerül fókuszba. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, s ha részt vesztek a nyereményjátékon, megnyerhetitek a könyv egy példányát!

Kiadó: Athenaeum
Terjedelem: 352 oldal

Fülszöveg:
Annabellának két élete van: két lakhelye, két állása, két baráti köre és nem utolsósorban: két szerelme. Az évek során mesterien megtanulta különválasztani a világait és elrejteni kínzó lelkifurdalását, ám egy nap megtudja, hogy gyermeket vár, és onnantól minden megváltozik...

Szeretne őszintén élni, de képtelen megtenni az első lépést. Amikor az interneten rátalál a Sokszívűek Társaságára - akik épp úgy élnek, ahogy ő, csak mindezt etikusan, az összes szerelmi partnerüket beavatva teszik -, úgy érzi, új családra lelt... Vajon képes lesz ebben a kívülről szürreálisnak tűnő világban boldogságra találni? A poliamoria, azaz az etikus többszerelműség ma már Magyarországon is egyre nagyobb teret hódító párkapcsolati forma. Lehetünk-e boldogok egy párkapcsolatban, ahol többen vagyunk kettőnél? Milyen egy ilyen élet a társadalom tükrében, és miként győzik le a poliamorok a gyilkos féltékenységet? Szurovecz Kitti hónapokon át nyomon követte több hazai poliamor pár és család életét, hogy ezekről a nem mindennapi kapcsolatokról fiktív történetbe ágyazott, ámde hiteles képet festhessen.
 
  



Nyereményjáték




A turné nyereményjátékában szeretnénk tesztelni, mennyire ismeritek Szurovecz Kitti eddig megjelent köteteit. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet a szerző valamely korábbi könyvéből. A feladat adott: a Rafflecopter megfelelő sorába írjátok be a könyv címét, melyben az adott idézetet olvashatjátok. Természetesen, a nyeremény sem marad el :)

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

09.19. - Szembetűnő
09.21. - Könyvvilág
09.23. - Sorok között

0 Reviews:

Post Your Review