Ferenczi Szilvia - A pormanó újabb kalandjai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Ferenczi Szilvia - A pormanó újabb kalandjai

Ferenczi Szilvia - A pormanó újabb kalandjai

2017 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Végre megjelent Ferenczi Szilvia új mesekönyve, amiben folytatódik a Pormanók és a bájos lurkók kalandos, vicces története. Tarts velünk a blogturnén, ismerd meg az újabb humoros szituációkat! Sőt, ha velünk játszol, meg is nyerheted a könyv egy példányát.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Illusztrálta: Ráduly Csaba
Műfaj: Mesekönyv
Terjedelem: 120 oldal

Ki a titokzatos új manó? A pormanó és barátai újabb kalamajkába keverednek: a környékükön egy furcsa lény ijesztgeti a gyerekeket, és mindenki orra alá borsot tör. A manók úgy döntenek, maguk veszik kézbe az ügyet, és zseniális tervet eszelnek ki az elkapására. Ezzel kezdetét veszi az izgalmas üldözés a sötét alagsortól egészen a panelház legtetejéig, a tetőfolyosóig. A kis csapat a veszélyekre fittyet hányva ered a bajkeverő nyomába, sőt, még a szemétledobó csövébe is bemerészkednek. Manórablás, ejtőernyőzés, csúzli és köpőcső párharca – ebben a könyvben mindent megtalálsz, ami egy lélegzetelállító kalandhoz kell. Vajon sikerrel járnak apró barátaink? Végül megszabadulnak a bosszantó manótól, vagy inkább szert tesznek egy új barátra? Kalandozz pormanóval Te is!
 
  



Nyereményjáték



A Pormanó gyönyörűséges illusztrációit Ráduly Csabának köszönhetjük. Szerencsére a tehetséges rajzoló szupercuki képeit más mesekönyvekben is megtalálhatjátok. A játékunk egyszerű: írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy az adott blogon lévő illusztráció mely mesekönyvből származik. Sok sikert! A válaszolók között 1 példányt sorsolunk ki a mesekönyvből. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az általunk megküldött értesítő e-mailre. Sok szerencsét!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

09.11. - Szembetűnő 09.13. - Sorok Között 09.15. - Deszy Könyvajánlója 09.17. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review