Jenny Han: Utóirat: ​Még mindig szeretlek! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági jenny han Könyvmolyképző romantikus
Jenny Han: Utóirat: ​Még mindig szeretlek!

Jenny Han: Utóirat: ​Még mindig szeretlek!

ifjúsági jenny han Könyvmolyképző romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg idén ősszel Jenny Han Utóirat: Még mindig szeretlek c. könyve. A fiúknak, akiket valaha szerettem könyv folytatásában tovább bonyolódik Lara Jean és Peter kapcsolata, a Covey testvérek pedig ismét sok szórakoztató és bájos pillanatot nyújtanak az olvasóknak. A turné során 8 blogger véleményét olvashatjátok a történetről, és ha részt vesztek a játékon, nyerhettek 3 példányt a könyvből.


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Benedek Dorottya
Műfaj: ifjúsági, romantikus
Terjedelem: 336 oldal

Lara Jean nem számított rá, hogy valóban beleszeret Peterbe. Ők ketten csak színleltek, aztán hirtelen ez már több lett egyszerű színjátéknál. Most Lara Jean minden eddiginél jobban összezavarodott. Amikor egy újabb fiú bukkan fel a múltjából, az iránta táplált érzelmei is visszatérnek. Szerethet egy lány egyszerre két fiút? 
A New York Times bestseller, A fiúknak, akiket valaha szerettem elbűvölő és őszinte folytatásában a felejthetetlen Lara Jean szemén át láthatjuk az első szerelmet. A szerelem sosem egyszerű, de talán részben ezért is olyan elképesztő.
 

  



Nyereményjáték



Az első részhez hasonlóan a folytatásban is fontos szerepet kapnak a kézzel írt levelek, hiszen Lara Jean még csak most kapja vissza Johntól a szerelmes levelét, ami aztán jól megbonyolítja a lány életét. A nyereményjátékunk során is a hagyományos levelekre kell koncentrálnotok: minden blogon találtok egy fülszöveg részletet olyan könyvekből, amelyekben fontos szerepet kapnak a levelek. A feladatotok nem más, mint megfejetni, hogy mely könyvekről van szó, és beírni a rafflecopter dobozba a könyv íróját és címét.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.






A turné állomásai


09.25. Könyvvilág
09.26. Szembetűnő
09.27. Sorok között
09.28. Always Love a Wild Book
09.29. Zakkant olvas
09.30. Deszy Könyvajánlója
10.01. CBooks
10.02. Dreamword


0 Reviews:

Post Your Review