Sara Shepard - Pretty Little Liars - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Pretty Little Liars Vörös Pöttyös YA
Sara Shepard - Pretty Little Liars

Sara Shepard - Pretty Little Liars

2017 Pretty Little Liars Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Pretty Little Liars tv-sorozat sokunk szívét meghódította, most pedig itt az idő, hogy megismerjük a széria alapjául szolgáló könyveket is! Az első részről a Blogturné Klub két bloggere, és vendégünk, Spirit Bliss mondja el a véleményét. Kövesd végig a turnét, és nyerhetsz is!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Miks-Rédai Viktória
Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 264 oldal

Alison három éve tűnt el, egy pizsamaparti után, és azóta sem látta senki. Az elit pennsylvaniai iskolába járó barátai meggyászolták, de titokban megkönnyebbülten fel is sóhajtottak. Mindegyikük őrzött egy-egy titkot, amit csak Alison ismert, ami ha a pletykára éhes világ tudomására jut, tönkreteheti őket. Amikor egymás után kapják a névtelen e-maileket és szöveges üzeneteket, pánikba esnek. Az áruló vajon a saját köreikből való? Vagy ami rosszabb: Alison visszatért? Egy rendkívül izgalmas sorozat indító kötete. A rejtélyt csak egy módon oldhatod meg: olvasd el a könyveket!
 
  



Nyereményjáték



A lányok életében bizony a srácok is fontos szerepet játszanak… A mostani játékunk során a történet azon férfi szereplőit keressük, akik az első könyvben is feltűntek már. A sorozatból kölcsönzött képek alapján te is felismerheted őket, de hogy nehezítsük a helyzetet, inkább a mellékszereplőkre koncentráltunk. A megfejtést írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. A helyes megfejtők között a könyv egy példányát sorsoljuk ki. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

09.26. – Sorok Között 09.28. – Spirit Bliss 09.29. – Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review