Marie Rutkoski: The Winner's Crime - A nyertes bűne - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
A nyertes trilógia Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Marie Rutkoski romantikus
Marie Rutkoski: The Winner's Crime - A nyertes bűne

Marie Rutkoski: The Winner's Crime - A nyertes bűne

A nyertes trilógia Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Marie Rutkoski romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Ha ez csak egy játék, feláldoznád mindened a győzelemért? Marie Rutkoski, az első, idehaza is megjelent, regényével már egyszer darabokra törte a szívünket, a folytatásban pedig még tovább emelkedik a tét. Tartsatok velünk 2017. szeptember 24-e és 29-e közt, hogy együtt ünnepeljük a gyönyörűen megírt, érzelmekben gazdag sorozat második részének megjelenését!

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Neset Adrienn
Műfaj: fantasy, romantikus
Terjedelem: 408 oldal

Szerelem vagy szabadság. Te mit választanál?
Lady Kestrel eljegyzése Valoria koronahercegével bőven ad okot az ünneplésre: bálok, előadások, tűzijáték és mulatságok követik egymást a birodalom fővárosában. De Kestrel számára olyan az egész, mintha a maga készítette kalitkába kellene beülnie. Mikor kémkedni kezd a császári udvarban, egész élete merő színlelés lesz, és épp annak az embernek nem mondhat semmit, akinek a bizalma a legfontosabb számára...
Arin, aki továbbra is népe szabadságáért harcol, sejti, hogy Kestrel többet tud, mint amennyit elárul neki. Amikor a lány egyre közelebb kerül egy döbbenetes rejtély megoldásához, az Arin arcát elcsúfító vágásnál is fájdalmasabb lehet az igazság.
A nyertes trilógia második részében a hazugságok mellett az is kiderül, hogy Arinnak és Kestrelnek mivel kell fizetnie az egymás ellen elkövetett bűneikért.
Az is elárulhat, aki a legjobban szeret.
Nézz a történet mélyére!
  



Nyereményjáték



A mostani nyereményjátékban egy kis kutakodásra lesz szükség. A résztvevő blogok bejegyzéseiben bloggereink betűket rejtettek el, melyeket helyes sorrendbe állítva egy, a sorozathoz köthető szót kaptok; melyet a Rafflecopter megfelelő sorába kell beírni. A helyes megfejtők között kisorsolunk három példányt Marie Rutkoski: The Winner’s Crime - A nyertes bűne regényből a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásából!
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

09.24 Always Love a Wild Book
09.25 Sorok között
09.26 Könyvvilág
09.27 Dreamworld
09.28 MFKata gondolatai
09.29 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review