Chris Colfer: A Gonosz Tündér visszatér - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Chris Colfer Könyvmolyképző Kiadó Mesék Földjén sorozat mesekönyv
Chris Colfer: A Gonosz Tündér visszatér

Chris Colfer: A Gonosz Tündér visszatér

Chris Colfer Könyvmolyképző Kiadó Mesék Földjén sorozat mesekönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Hol volt, hol nem volt két világ, amelyet egy ikerpár születése kapcsolt össze. Chris Colfer mesés sorozatának folytatása ismét elrepít minket a világba, ahol kedvenc meseszereplőink élnek. Szeptember 26-a és október 2-a között tartsatok ti is velünk, hogy megünnepeljünk A Gonosz Tündér visszatérésének megjelenését!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Benedek Dorottya
Műfaj: mese
Terjedelem: 520 oldal

Lépj be a Mesék Földjére, ahol a tündérmesék valóra válnak!
A Mesék Földje már nem az a vidám hely, amire Alex és Conner Bailey a Kívánságvarázslat-kalandjukból emlékeznek: a Gonosz Tündér, aki megátkozta Csipkerózsikát, visszatér, hogy bosszút álljon, és a mesevilág rettegésben él.
Amikor a Gonosz Tündér mesterkedése Alex és Conner világát is eléri (és elrabolják az édesanyjukat!), cselekedniük kell. Szembeszegülnek nagymamájuk utasításaival, és követik a Mesék Földjére, hogy megmenthessék őt.
Vajon sikerül megmenteniük édesanyjukat és a mesevilágot az eddig látott legnagyobb veszélytől?
A Mesék Földjén az utóbbi évek legvarázslatosabb meseregénye, A Kívánságvarázslat izgalmakkal teli folytatásában a veszély minden sarkon ott leselkedik. Alex és Conner pedig utazásuk során olyan helyekre jutnak el, amikről még csak nem is álmodtak.
  



Nyereményjáték



Ha már a Mesék Földjén járunk, a mostani nyereményjáték is az ott élőkkel kapcsolatos lesz. Mindegyik blogon találhattok három szót, amellyel egy mesére utalunk; ezeknek a meséknek a címét kell beírni a Rafflecopter megfelelő helyére. A helyes megfejtők között kisorsolunk egy példányt Chris Colfer: A Gonosz Tündér visszatér regényből a Könyvmolyképző kiadó felajánlásával.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review