Emery Lord: Amikor összeütköztünk - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Menő Könyvek realista romantikus YA Young Adult
Emery Lord: Amikor összeütköztünk

Emery Lord: Amikor összeütköztünk

2017 Menő Könyvek realista romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Menő Könyvek
Fordító: Szeibert Ádám
Műfaj: YA, realista, romantikus, mentális problémák
Terjedelem: 360 oldal

Jonah sosem gondolta volna, hogy létezik egy olyan lány, mint Vivi.

Vivi nem sejtette, hogy Jonah hoz fényt az életébe.

Egyikük sem gondolta, hogy ilyen nyaruk lesz… hogy olyan nyár lesz, ami felülírhatja a jövőjüket. Egy lebilincselő történet egy új szerelemről, régi sebekről, és a mélyben fortyogó erőkről… két fiatalról, akik rájönnek arra, hogy ha a megfelelő emberrel, a megfelelő időben „ütközöl”, az mindörökre megváltoztat.
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/ifjusagi-irodalom/regenyek/amikor-osszeutkoztunk
  

A Menő Könyvek gondozásában jelent meg Emery Lord: Amikor összeütköztünk című regénye.
Két fiatal felejthetetlen nyaráról olvashattok a regényben, ahol nagyon fontos szerepet kap a család, a barátság, a szerelem és az elengedés. A Blogturné Klub három bloggere számol be a történetről a blogturné keretében, amit érdemes követnetek, ugyanis a játékunk során egy szerencsés olvasó megnyerheti a könyvet.

Nyereményjáték

A könyv főszereplője Vivi, akinek a frizurája Marilyn Monroe jellegzetes platinaszőke hullámos haját idézi. A fiatalabb játékosoknak nehezebb lesz ez a játék, de egy kis kereséssel biztosan sikerül kitalálnotok a három filmcímet, amiben a világhírű színésznő játszott. Minden állomáson írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába annak a filmnek a címét, amiből kiragadtunk egy-egy jellemző képet. Sok szerencsét!

Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levélre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz!


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review