Holly Smale - Geek Girl 5. - A lány, aki előtt nincs akadály - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Geek Girl Menő Könyvek Young Adult
Holly Smale - Geek Girl 5. - A lány, aki előtt nincs akadály

Holly Smale - Geek Girl 5. - A lány, aki előtt nincs akadály

2017 Geek Girl Menő Könyvek Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Harriet Manners visszatér! A legszerethetőbb tini modell kalandjai újabb állomásához ért. Ezúttal a barátság van a középpontban, és persze sok vicces helyzet, meglepetések, és egy különleges srác is... Kövesd velünk végig a blogturnét, és ha szerencséd van, nyerhetsz is! :)

Kiadó: Menő könyvek
Fordító: Nánási Yvette
Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 340 oldal

Harriet Manners rengeteg tényt ismer.
Tudja, hogy egyszer tizennégy mókust elítéltek kémkedésért.
Tudja, hogy a Kígyók és létrákat és a sakkot is egyazon országban találták ki.
Tudja, hogy az űrhajósok szíve a világűrben kikerekedik.
És életében először most végre azt is tudja, hogyan alakuljon az élete. 
Bárcsak a többiek is követnék a forgatókönyvet...

Holly Smale a Geek Girl 1. - A lány, akit soha senki sem vett észre, a Geek Girl 2. - A lány, aki mindig mindent félreért, a Geek Girl 3. - A lány, aki távolról tökéletes, valamint a Geek Girl 4. - A lány, aki ragyogni akart szerzője. Kicsit stréber, kicsit ügyetlen, és olyan félénk, hogy a kamaszévei nagy részét az öltöző mosdójában töltötte. Tizenöt éves volt, amikor váratlanul felfedezte egy menő londoni modellügynökség, és az elkövetkező két éve arról szólt, hogy kifutókon hasalt el és pirult bele a világ legkülönbözőbb pontjain, mindehhez olyan dolgokat tört össze, amelyeket nem volt pénze kifizetni.
 
  


Nyereményjáték



A regényben igaz, csak közvetve, de megjelenik I. Erzsébet királynő is, mint Henriette legnagyobb példaképe.


Az angol uralkodó, aki "a szűz királynő" néven vonult be a történelembe, a Tudor ház utolsó ága volt a trónon, 1533 és 1603 között uralkodott. És igen, neki voltak gondjai a skót Tudor Máriával.


Mivel Henriette is beöltözött Elizabethnek, ezért a mai játékunk során olyan színésznők nevét várjuk tőletek, akik egy filmben, vagy sorozatban a királynőt alakították. A képekről felismerhetitek őket, a színésznő nevét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az általunk megküldött értesítő e-mailre. Sok szerencsét!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review