Emma Cline: A lányok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 A lányok Emma Cline Libri kiadó
Emma Cline: A lányok

Emma Cline: A lányok

2017 A lányok Emma Cline Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Emma Cline első könyve, amely a '60-as években játszódik és egy otthonról elszökött tinédzserről szól, aki  aztán igazán rossz társaságba keveredik. A lebilincselő és sokkoló regényről sokat megtudhatsz, ha követed augusztus 4 és 8 között a három állomásos turnét, s ha megfejted a rejtvényeket, te is nyerhetsz egyet a Libri Kiadó által felajánlott három könyvből.

Kiadó: Libri
Fordító: Tóth Attila
Műfaj: Szépirodalom
Terjedelem: 348 oldal

Észak-Kalifornia, a hatvanas évek vége. A tizennégy éves, kallódó tinédzser, Evie Boyd nyáron megpillant egy csapat lányt a parkban. Mágnesként vonzza veszedelmes szabadságuk, féktelenségük, és legfőképp Suzanne, az egyik idősebb lány. Evie hamarosan útnak is indul vele arra a farmra, amely egy szekta karizmatikus vezetőjének bázisa. Evie varázslatosnak tartja a hegyek rejtette, hátborzongató ranchet, pedig a házban és környékén minden rohad. A magányos kamasz kétségbeesetten vágyik rá, hogy befogadják. Miközben egyre több időt tölt távol otthonától, és rajongása Suzanne iránt egyre nő, szinte észrevétlenül sodródik a szekta által elkövetett véres eseményekbe. Emma Cline első regényében lebilincselő és emberközeli emléket állít a Manson-gyilkosságoknak. Ez a könyv az ártatlanság, a vakhit és a kiábrándulás sokkoló története.
  



Nyereményjáték



Mivel a regényben fontos szerepe van egy karizmatikus személynek és a vak hitnek, meg a szektás életnek, a turné állomásain leírást találhattok 1-1 vallásról vagy szektáról. Megfejtésnek a Rafflecopter megfelelő sorába a vallás/szekta nevét kell írnotok.
Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review