Joss Stirling: Summer - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Fantasy Menő Könyvek
Joss Stirling: Summer

Joss Stirling: Summer

2017 Fantasy Menő Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Megjelent Joss Stirling nagysikerű fanatsy sorozatának befejező kötete a Menő Könyvek Kiadó jóvoltából. A záró részben még egyszer utoljára belemerülhetünk a savantok világába, ezúttal Summerrel a főszerepben.  A turné menetét három állomáson keresztül követhetitek végig, és nyerhettek egy példányt a könyvből.

Kiadó: Menő Könyvek
Fordító: Halmai Gergely
Műfaj: fantasy
Terjedelem: 280 oldal

Túlélhet-e a szerelem titkok és hazugságok közt?
Summer életére szörnyű árnyék borul. Elszívja az erejét, irányítja a tetteit, és azzal fenyeget, hogy a jövőjét is tönkreteszi.
Egy kockázatos küldetés ideiglenes szabadulással kecsegtet.
Summernek a telepatikus képessége segítségével kell megtalálnia a célpontot, és kiderítenie az igazságot.
Hal Robinson katona. Semmi sem téríti el a céljától. Győztes típus. Ám amikor összetalálkozik Summerrel, életének eddigi fontossági sorrendje lassan megváltozik.
Bízniuk kell egymásban, ha meg akarják védeni a savantok közösségét. De vajon a saját titkaik nem állnak-e a boldogulásuk útjába?

A Lélektársak-sorozat ezzel a kötettel lett teljes.
 
  



Nyereményjáték




A savantok története lezárult Summer kötetével, azonban a turné állomásain még egy kicsit visszatekintünk az előző kötetekbe. A sorozat szereplőinek egyik legnagyobb kihívása, hogy megtalálják a lélektársukat, és ezáltal kiteljesedjenek. A nyereményjátékunk is ehhez fog kapcsolódni, a három blogon leírásokat fogtok találni egy-egy savant párosról, akik a korábbi részekben már rátaláltak egymásra Nincs más feladatotok, mint megfejteni, hogy kikről szól a jellemzés, és beírni a rafflecopter megfelelő sorába a két nevet.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk!




A turné állomásai

08.14 Könyvvilág blog
08.16 Kelly&Lupi olvas
08.18 Dreamworld blog

0 Reviews:

Post Your Review