Katharine McGee: Az ezredik emelet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Disztópia infjúsági Insomnia könyvek Libri YA Young Adult
Katharine McGee: Az ezredik emelet

Katharine McGee: Az ezredik emelet

2017 Disztópia infjúsági Insomnia könyvek Libri YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek




Kiadó: Libri - Insomnia könyvek
Fordító: Székely Szilvia
Műfaj: YA, disztópia
Terjedelem: 572 oldal

2118 ​november, Manhattan. Huszonöt éve terpeszkedik a város közepén a Torony, az ezeremeletes acél- és flexiüveg monstrum. A legmodernebb technikával felszerelt épület város a városban, a végtelen lehetőségek otthona – persze nem mindenki számára. Az alsóbb szintek lakóit több mérföld és egy teljes évszázad választja el a „plafonburzsujok” maximálisan automatizált világától.
Avery Fuller családjával az ezredik emelet egyedüli lakójaként éli irigylésre méltó mindennapjait. Genetikailag tökéletesre formált lábai előtt hever a világ, a sikerre kódolt lány mégis magányos. Legjobb barátnőire is csupán abban hasonlít, hogy mindannyian rejtegetnek valamit. Persze egyszer minden titok kiderül, és ezt Watt Bacradi tudja a legjobban. Az Alsótoronyban lakó fiatal és ügyes hacker abból él, hogy mások titkait árulja jó pénzért. Ahogy körülötte mindenki, ő is a felsőbb szintek világába vágyik – de mit hajlandó megtenni ezért? És meddig megy el akkor, ha saját titkát kell megvédenie?
Avery, Leda, Eris, Rylan, Watt – átlagos tizenévesek, akik korántsem átlagos körülmények között élnek. A szolárlámpák hamis fényében nehéz elfogadni, hogy a szerelem még a Toronyban sem működik gombnyomásra.
https://issuu.com/librikiado/docs/mcgee_ezredikemelet_beleolvaso https://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/az-ezredik-emelet/
  

A Libri Kiadó az Insomnia könyvek sorozatában jelentette meg Katherine McGee: Az ezredik emelet című regényét, mely a nem is olyan távoli jövőben játszódik New Yorkban. Az épület hatalmas, minden szintje egész lakótömbökből áll, és ahogy haladunk felfelé egyre gazdagabbak a lakók és egyre kevesebben laknak a szinteken. Az izgalmas történet fiatal szereplői is egytől egyig feljebb vágynak, de vajon megéri küzdeni az áhított csillogásért? Kövesd végig a három állomásos blogturnét, ha a játék során minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték


Adott a játék, keressük a világ legmagasabb épületeit. A megadott képek alapján azonosítsátok be őket és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review