Arwen Elys Dayton - Seeker (Klánok háborúja #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Arwen Elys Dayton Fantasy Libri Libri kiadó YA Young Adult
Arwen Elys Dayton - Seeker (Klánok háborúja #1)

Arwen Elys Dayton - Seeker (Klánok háborúja #1)

2015 Arwen Elys Dayton Fantasy Libri Libri kiadó YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789633106099
Oldalszám: 448 oldal
Fordító: Markwarth Zsófia
Megrendelés: Libri Könyvkiadó Kft.

  Azon az éjszakán, amikor Quin Kincaid felesküszik Keresőnek, új történet kezdődik a számára. Már nem kislány többé, mesterei jól felkészítették, hogy kiálljon minden próbát, harcoljon a becsületért és az igazságért a sötétség ellen. Két életre szóló barátja, Shinobu és John is megértek a próbákra. Az egyikük reménytelenül szerelmes a lányba, a másik titokban találkozgat vele. 
  Az eskü éjszakáján azonban minden rosszul sül el Quin számára A családja becsapja, a szerelme elárulja, és még az is kiderül, hogy a Keresők nem az ártatlanok és gyengék védelmezői, hanem kegyetlen bérgyilkosok. 
 Quin története téren és időn át száguld velünk a középkori Skóciából a távoli jövőbe, drogbárók, lidércek, harcosok és gyógyítók között, ahol a mindent elsöprő fegyver, az athame megszerzéséért vívott harc kezdődik. Odaát. 
Arwen Elys Dayton hónapokat töltött anyaggyűjtéssel a Klánok háborúja első kötetéhez. A gízai piramisoktól Hongkong felhőkarcolóin át a Skót-felföldön álló romos kastélyokig a regény összes helyszínét bejárta. Jelenleg férjével és három gyermekükkel az USA-ban él, és a trilógia újabb kötetén dolgozik. A Seeker filmváltozata hamarosan a mozikban is látható lesz.
 „Katniss és Tris kedvenc könyve lenne.” – TeenVogue.com 

 
A Libri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Arwen Elys Dayton Seeker című regénye, a Klánok háborúja trilógia első része. Ennek apropóján, meghívunk kedves Olvasó, hogy tarts velünk, és fedezzük fel együtt a Keserők világát. Vegyünk együtt részt az athame megszerzésének harcában, mely téren és időn át tart. A út rögös lesz, telve bonyodalmakkal, árulással és bizalmatlansággal, de azt azért megígérhetjük, hogy utazásokból, harcosokból, fegyverekből, lidércekből, szerelemből és szeretetből nem lesz hiány. 

 A kalandos út első napjára 2015. október 12-én kerül sor, majd ezt követően még két másik blogger segítségével ismerhetitek meg a Keresők világának legszebb helyszíneit és modern illetve régi korok furcsa egyvelegét. Eközben persze érdekességekkel is találkozhattok, illetve részt vehettek a nyereményjátékon is, melynek díja - a kiadó jóvoltából - három példány a Seeker című könyvből. 

Nyereményjáték

 Az athame megszerzése utáni harcban nagy jelentősséggel bírnak a koordináták és a családi jelképek. A feladatotok az lesz, hogy a blogokon lévő képek alapján kitaláljátok az állatok nevét, melyek egy-egy család jelképei, illetve a megadott koordináták alapján határozzátok meg, hogy mely három városra gondoltunk a regény helyszínei közül. Tehát egy állat nevét és egy város nevét kell minden állomáson meghatározni, a megoldást pedig beírni a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe. Kalandra fel! 

Ha kitaláltátok mind a három állatot, és megtaláltátok a három várost, esélyetek nyílik megnyerni a Libri kiadó által felajánlott Seeker regény három példányának egyikét!

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

 a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok 
10/12 Könyvszeretet
10/13 Deszy könyvajánlója
10/15 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review