Elizabeth Richards: Szárnyak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Disztópia Maxim Kiadó
Elizabeth Richards: Szárnyak

Elizabeth Richards: Szárnyak

Disztópia Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Elizabeth Richards Szárnyak című regénye, A Fekete Város krónikái trilógia befejező kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja Ash, Natalie és szövetségeseik sorsdöntő összecsapását Tiszta Rózsával. 

2015. október 2-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789632616513
Oldalszám: 368 oldal
Fordító: Szűr-Szabó Katalin 

Ash, a kevertvérű sötétfajzat és menyasszonya, a félvér szívű Natalie elszakadnak egymástól. Mindkettejüknek szembe kell nézni saját démonaival, és megtalálni a kiutat és egymást.
Ash, az Ember az Egységért polgári kampány jelképe, hazamegy Fekete Városba, hogy rendezze sorait. Közös célpontjuk a Tizedik, az a koncentrációs tábor, ahova Tiszta Rózsa a vámpír sötétfajzatokat és a velük szimpatizálókat börtönözte be. Emberi és nem emberi szövetségeseikkel ott találkoznak újra. Ash-nek rejtőzködnie kell, de nem hajlandó lemondani Natalie-ról, sem arról, hogy megdöntse Tiszta Rózsa borzalmas uralmát, és lerombolja a falakat, amelyek mögé a népét zárták. Eközben Natalie váratlanul ismét találkozik a szüleivel, akik kulcsfigurái az őrök Tiszta Rózsa elleni lázadásának. Velük, valamint egy barátjával, Elijah-val bujkál a lázadók föld alatti főhadiszállásán. Bár biztonságban és kényelemben él, Natalie másra sem vágyik, mint hogy megkeresse Ash-t, de az őt túlzottan óvó szülei nem hajlandóak kockára tenni a biztonságukat. De Natalie megesküszik, hogy felkutatja a fiút.
És a történéseket már nemcsak Ash és Natalie szemszögéből látjuk, hanem bekapcsolódik egy harmadik elbeszélő is: egy mélyen elrejtett, sötét titokkal élő, magányos fiú, Edmund, aki egy személyben ellenség és áldozat. A története harminc évvel ezelőttre nyúlik vissza a múltba, még a Tiszta Rózsa előtti időkbe...A Fekete Város krónikái című trilógia befejező kötete.


http://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/03/b8389d4508b5f4b6834b9e90a476d72cfc8f13da.pdfhttp://www.olvas.hu/termekek/mx931-szarnyak




Nyereményjáték


Mostani játékunk során Tiszta Rózsáé, és a hozzá hasonló fanatikus, diktátori hajlamokkal rendelkező könyves karaktereké lesz a főszerep.

Feladat:
1) Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik népszerű, könyves antihős szájából hangozhatott el az adott napi részlet, majd ha megvan, beírni a nevét a rafflecopter megfelelő sorába. Érdemes figyelni az idézet tartalmára is, ugyanis a figurára, valamint annak céljaira jellemző idézeteket válogattunk össze.
2) Ahhoz, hogy megnyerjétek a Maxim kiadó által felajánlott könyv egy példányát, vagy az írónő által dedikált könyvjelzőcsomagot, mind a négy állomást teljesítenetek kell. De még ekkor sem dőlhettek hátra, egy feladat még hátra van!
3) Látogassatok el a www.blogturneklub.hu oldalára, azon belül pedig keressétek a Szárnyak összesítő bejegyzését. Látni fogtok egy szókeresőt; a hozzátartozó feladatról pedig ott olvashattok bővebben. De természetesen annak megfejtését is a rafflecopter erre kijelölt mezőjébe kell majd beírnotok.
4) Amit várunk: 4 db könyves karakter neve, valamint a szókereső megfejtése.
5) Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


Szókereső szabályzat:
- Húzzátok ki azoknak a karaktereknek a neveit, akiket az egyes állomások rejtettek.
- Szintén húzzátok ki azoknak a könyvsorozatoknak a címét, melyekben ez a négy antihős szerepelt. (Figyelem: az egyiknél angol sorozatcímet várunk!)
- Keressétek meg, és húzzátok ki az alábbi neveket is: Ash, Natalie, Day, Ora, Tiszta Rózsa
- A címeket, neveket kereshetitek függőlegesen, vízszintesen, átlósan, lentről fel, fentről le, visszafele vagy átlósan.
- A megmaradt betűkből (sorrendben vannak) egy mondatot várunk, amit írjatok be a rafflecopter erre kijelölt sorába.
- Extra pontot ér (de nem kötelező), ha kitaláljátok, kihez/mihez kapcsolódik a mondat. 
Jó keresgélést! :)

























A turné állomásai

10/02 Dreamworld - Idézetek
10/04 Kelly & Lupi olvas
10/06 Deszy könyvajánlója
10/08 MFKata gondolatai

0 Reviews:

Post Your Review