Jandy Nelson: Neked adom a Napot - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Libri LMBTQ realista YA Young Adult
Jandy Nelson: Neked adom a Napot

Jandy Nelson: Neked adom a Napot

2015 Libri LMBTQ realista YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Libri Könyvkiadó 2015. 
428 oldal
Fordította: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633103180
Megrendelés:Libri Könyvkiadó Kft.

A tizenhárom éves fiú-lány ikerpár, Noah és Jude hihetetlenül közel állnak egymáshoz. Különleges burkot húznak maguk köré színekből és szavakból, ahová nem engednek be semmit és senkit. Egy nap azonban a burok felhasad, és a családi tragédia úgy kipörgeti az ikreket megszokott világukból, akár egy tornádó.
Három esztendő múltán jóformán szóba sem állnak egymással. Az érzékeny lelkű Noah szerelmes barátságba keveredik a szomszéd sráccal, Jude pedig mesteréül választ egy goromba férfit, akinek több köze van a lány családjának széthullásához, mint hinné…
Az ikrek nem veszik észre, hogy mindketten csak a történet egyik felét ismerik, és vissza kéne találniuk egymáshoz, hogy esélyük nyíljon világuk újjáformálására.
Jandy Nelson világsikerű regénye döbbenetes művészi erővel szőtt mese, ami beszivárog a csontjainkba, akár a tűz melege egy didergető napon.


A Libri Könyvkiadó jelentette meg a napokban Jandy Nelson: Neked adom a Napot című könyvét, mely hatalmas sikerű ifjúsági regény szerte a világon, idén megnyerte többek között a Printz díjat is. A könyv olyannyira várós a bloggerek körében, hogy a Blogturné Klub tagjai közül tíz blogger is részt vesz a regény bemutatásában. Érdemes velünk tartanotok, a kiadó felajánlásában megnyerhetitek a könyv három példányát, ehhez a játék helyes megfejtése és némi szerencse szükségeltetik.

Nyereményjáték

Minden állomáson egy-egy művészeti alkotás képével találkozhattok, ezek mind szerepelnek a könyvben, illetve az alkotójuk. Nincs más dolgotok, a rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be a képen látható alkotások készítőjének a nevét. Tehát a festőkre illetve szobrászokra vagyunk kíváncsiak! Google képkereső segít!!!!   Figyelem!   A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
10.06 Kelly és Lupi olvas
10.08 Media Addict
10.10 Könyvszeretet
10.12 Szembetűnő
10.14 Always Love a Wild Book
10.16 Deszy könyvajánlója
10.18 Letehetetlen
10.20 Angelika blogja
10.22 Dreamworld
10.24 CBooks

0 Reviews:

Post Your Review