Abbi Glines - Te vagy nekem a tűz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Abbi Glines Maxim Kiadó romantikus YA
Abbi Glines - Te vagy nekem a tűz

Abbi Glines - Te vagy nekem a tűz

Abbi Glines Maxim Kiadó romantikus YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Abbi Glines: Te vagy nekem a tűz

Kiadó: Maxim
ISBN: 9789632616469
Oldalszám: 288 oldal
Fordító: Margitta Nóra

Fülszöveg:
Marcus Hardy abban bízott, hogy egy kellemes év vár rá a főiskolán, és végre elfelejtheti az előző nyarat. De családi bonyodalmak miatt vissza kellett költöznie az óceánparti Sea Breeze-be. A szoknyavadász Cage-nél húzza meg magát, ám a lakásban folyamatosan ki-be járnak az emberek. Többségében hosszúlábú lányok, aki legfeljebb egy-két éjszakát töltenek ott. Marcus próbálja összeszedni magát, de úgy tűnik, ezt a nehéz időszakot csak egyetlen dolog tudja feledtetni: egy gyönyörű, vörös hajú lány. Willow – avagy Low – gyakori vendég Cage lakásában. Kettőjük viszonya nem egyszerű: Cage kihasználva a főiskolai baseballsztárság előnyeit minden csinos lánnyal lefeküdt, aki csak az útjába kerül, de úgy képzelte, hogy feleségül fogja venni Low-t, majd ha kitombolta magát. Marcus képtelen felfogni, hogyan működhet ez a kapcsolat, mindent megtett annak érdekében, hogy lebeszélje erről Cageet és Willow-t. De aztán a szépen felépített tervet keresztülhúzza egy elképzelhetetlennek tűnő felismerés. Marcusnak választania kell Low és a családja között. Mert amikor kiderült az igazság, nem maradt más választása.

http://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/03/b8389d4508b5f4b6834b9e90a476d72cfc8f13da.pdfhttp://www.olvas.hu/termekek/mx931-szarnyak
Abbi Glines újabb szerelmi történetét hozza el nektek a Maxim Kiadó. Ezúttal Marcus és Willow életét ismerhetjük meg, ami nem mentes a családi problémáktól és a múltbeli csalódásoktól. A két megsebzett szívű fiatal tényleg egymásnak van teremtve? A kettőjük közötti szenvedélyt kiolthatja egy szörnyű családi titok? 
A szerelmesek történetet most te is megnyerheted magadnak, ha követed a Blogturné 7 bloggerének bejegyzéseit október 5 és 11. között. 
Nyereményjáték: 
A turné állomásai:
10.05. - Dreamworld
10.06. - Angelika blogja
10.07. - Zakkant olvas
10.08. - Deszy könyvajánlója
10.09. - CBooks
10.10. - Kelly & Lupi olvas
10.11. - Kristina blogja

1 Hozzászólás:

  1. Nem találom a banda pólót aminek a nevét meg kell keresni! Tudna nekem valaki segíteni, hogy az oldalon hol van?

    VálaszTörlés