Robin LaFevers: Halandó szív - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Maxim Kiadó Young Adult
Robin LaFevers: Halandó szív

Robin LaFevers: Halandó szív

Fantasy Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Most utoljára állhatunk be Mortain szolgálólányainak sorába a Maxim kiadó jóvoltából. Szomorú a búcsúzás, de még vár ránk az utolsó nagy kaland. A Blogturné Klub október 2-a és 12-e között indul el a nagy utazásra, és ha velünk tartotok, megismerhetitek a könyv történelmi hátterét és számos más érdekességet. 
Ó, és persze ha ügyesek lesztek, a jutalom sem marad el!

Eredeti cím: Mortal Heart
Kiadó: Maxim
Oldalszám: 456
Fordító: Bozai Ágota
ISBN: 9789632616476
Sorozat: A halál szépséges szolgálólányai 3.

OKOS, ERŐS ÉS MINDENRE ELSZÁNT
Annith izgatottan várja, hogy küldetést kapjon, hogy ő is Mortain istenség szolgálóleánya lehessen. Csendben figyeli, ahogyan különleges képességű novíciatársnői elhagyják a kolostort, és küldetésre indulnak a világba, hogy beteljesítsék a Halál istenének komor, végzetes utasításait. Türelmesen vár, hogy mikor kerül rá a sor. Ám legsötétebb félelmei válnak valóra, amikor rájön, hogy az apátasszony neki nem szán feladatot, hanem azt akarja, ő legyen a zárda Látnoka, vagyis magányban és szüzességben kell leélnie hátralévő életét a kolostor kőméhébe zárva. Annith ezt elmondhatatlan árulásnak tekinti, hisz egész életében arra készült, hogy orgyilkos lehessen. Ezért saját kezébe veszi sorsát. Ebben segítik a hellequinek, a megváltásra vágyó elátkozott lelkek, valamint a nőket és ártatlanokat védelmező Arduinna istennő papnői is. Annith megszökik a kolostorból, a breton udvarba megy, ahol Anne hercegnő és hívei éppen a francia invázió elleni stratégiáról tanácskoznak.
A kolostor meggondolhatta magát, de ez nem jelenti azt, hogy ő belenyugszik.
A sorozat lezárásában LaFevers mesterien illeszti helyükre a kirakós darabjait. Lenyűgöző könyv, melyben az ész és a szív harcolnak egymással. Ez a tökéletes befejezés.


Nyereményjáték


Egy kis történelmi túrára invitálunk Titeket! Ahogyan azt már tudjátok, a Halandó szív fiatal királynője, Anna valóban élt és uralkodott. Élete során számtalan kastélyban megfordult, de voltak fontosabb állomásai is utazásokkal teli éveinek.
A mostani játékban 6 kastélyt mutatunk be nektek! Minden állomáson találtok egy képet és egy rövid leírást arról, hogyan is kötődik Anna életéhez. A Ti feladatotok, hogy kitaláljátok a kastélyok nevét vagy helyét - a település nevét is elfogadjuk, ám figyelem! Egy település két kastéllyal is képviselteti magát, itt mindenképp konkrétumot várunk!
További segítséget jelent a kis térkép, amit a Blogturné Klub közös blogján találtok a turné adatlapján - 5 nyilacska jelzi a 6 kastélyt, szóval akár egy francia térkép is nagy segítség lehet.
Sok szerencsét és jó túrát mindenkinek! Ha ügyesen nyomoztok, Tiétek lehet a Halandó szív három példányának egyike.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a nyertesek jelentkezését pedig az értesítéstől számított 72 órán belül várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. 





a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


10.02. - Deszy könyvajánlója
10.04. - Angelika blogja
10.06. - MFKata gondolatai
10.08. - Kelly & Lupi olvas
10.10. - Dreamworld
10.12. - Always Love a Wild Book

0 Reviews:

Post Your Review