Sylvain Reynard: Pokoli gyönyör blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erotikus Pioneer Books
Sylvain Reynard: Pokoli gyönyör blogturné

Sylvain Reynard: Pokoli gyönyör blogturné

erotikus Pioneer Books
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Pioneer Books kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Sylvain Reynard: Pokoli gyönyör című könyve. A turné összesen négy állomásból fog állni, kétnaponta jelentkezik egy-egy blogger június 6 és június 12 között.
Kiadó: Pioneer Books
Terjedelem: 464 oldal
Fordító: Dudás Éva
Megjelenés időpontja: 2014. június 10.

Fülszöveg
Julia és Gabriel története folytatódik. Ám a végre beteljesedő vágyak most akár tönkre is tehetik őket. Gabriel Emerson professzor szenvedélyes, ám titkos kapcsolatot ápol volt hallgatójával, Julia Mitchell-lel, aki egy romantikus olaszországi utazásra is elkíséri. Itt kóstolnak bele a tiltott gyümölcsbe: a férfi megismerteti Juliát a szeretkezés magával ragadó erejével.
Hazatérésük után ezer veszély leselkedik rájuk. Egyetemi játszmák, féltékeny exszeretők, bosszúálló hallgatók fenyegetik a boldogságukat. Ha Gabriel szembekerül az egyetem vezetőségével, vajon Dante sorsára jut? Vagy tovább küzd, hogy örökre megtarthassa Juliát, az ő Beatricejét?





Nyereményjáték

A Pioneer Books Kiadónak köszönhetően két példány Pokoli gyönyör könyvet sorsolunk ki a turné végén. A Pokoli gyönyör blogturné minden állomásán festményeket fogtok találni a bejegyzésekben, nektek pedig csak annyi lesz a dolgotok, hogy kitaláljátok a festő nevét és beírjátok a Rafflecopter dobozába. 
Nem lesz nehéz dolga azoknak, akik egy kicsit is ismerik Gabriel Emerson professzort, hiszen szenvedélyesen szokott beszélni az alábbi festő műveiről. 

a Rafflecopter giveaway

Blogturné államásai:

06.06. Kristina blogja
06.08. Insane Life
06.10. Angelika blogja
06.12. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review