Anthony Ryan: A Vér Éneke blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy fumax kiadó Interjú kaland
Anthony Ryan: A Vér Éneke blogturné

Anthony Ryan: A Vér Éneke blogturné

Fantasy fumax kiadó Interjú kaland
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub június 22. és 30. között bemutatja nektek Anthony Ryan A Vér éneke című epikus fantasy művét, amely a Fumax Kiadó gondozásában jelent meg. A könyv felveszi a versenyt az olyan művekkel, mint a Trónok harca és a Gyűrűk ura. A kiadási jogok már 13 országban elkeltek!

Tarts velünk Anthony Ryan különleges világába, ismerd meg a Hit Rendjeit és Vaelin izgalmas, de olykor szívfájdító történetét. A játék sem marad el! Kövesd az állomásokat, hogy tiéd lehessen a könyv egy példánya!
Kiadó: Fumax
Terjedelem: 656 oldal
Fordító: Matolcsy Kálmán
Megjelenés időpontja: 2014. január 29.

Vaelin Al Sorna apja legfőbb hadúr az Egységes Királyság uralkodójának szolgálatában. Mindössze tízéves fiát magára hagyja a Hatodik Rend kolostorának vasrácsos kapujánál. A Rendben árva gyermek módjára nevelkedő és jogos örökségétől megfosztott fiú meggyűlöli apját.


A rendtestvérek Vaelint és társait kegyetlen kiképzésnek vetik alá, ahol a sikertelenség következménye sokszor a halál. Megtanulnak viszont lovakkal bánni, kardpengét kovácsolni, életben maradni a vadonban, és nem utolsósorban embert ölni. Társául egy taszító küllemű, ám annál vérszomjasabb kutya és egy meglehetősen szeszélyes természetű ló szegődik, aki hősünket tűri meg legkevésbé a hátán.


Ekkor kezd el munkálni benne a vér éneke, egyfajta különleges képesség, amely segíti és vezérli útja során.


Miután kiképzése véget ér, a hírnevet és rengeteg sebet szerzett fiú a király befolyásának hálójába kerül, Hite és lelkiismerete ellenére, képességei végső határát feszegetve. Az őrült vagy lángész Janus király által kirobbantott igazságtalan háborúban tipródva Vaelin próbál az őt övező gyűlölet ellenére minél többeket megóvni, függetlenül attól, melyik oldalon állnak. Uralkodója hódítani küldte, de számol-e a háttérben munkálkodó erőkkel és Vaelin igazi céljaival?

Nyereményjáték

Anthony Ryan könyvének sajátos hitvilága van. A főhős, Vaelin az egyszerűen csak Hitnek nevezett vallás követője lesz. A Hit alapja legfőképp az eltávozottakkal való kapcsolattartás és hit az Innentúlban, a halál utáni életben. Különböző aspektusai Rendekben nyilvánulnak meg.

A Ti feladatotok az, hogy kitaláljátok, a táblázatban felsorolt hat Rend milyen sorrendben követi egymást. Minden blogon találtok állításokat, amelyek alapján logikusan ki lehet következtetni, hogy melyik Rend melyik számot viseli. Segítségképpen használni tudjátok a táblázatot is. Az összes állítás birtokában rakjátok sorrendbe a Rendeket, és a megfelelő sorszámot írjátok be a rafflecopter megfelelő dobozába. A Fumax Kiadó felajánlásából egy darab könyv kerül kisorsolásra!

Amennyiben a nyertes 72 órán belül nem jelentkezik, abban az esetben új nyertest sorsolunk. A postázás csak Magyarország területén érvényes.

Vélemények

Vaelin sosem unatkozott, így én sem. Hosszú volt a könyv, de mindig történt benne valami, ami miatt nem bírtam letenni. - Könyvszeretet 
Cselekményes, lélekemelő, körömrágósan izgalmas de néha andalítóan jólesik olvasni. Tényleg varázslatos. - Nem harap a blog
Komolyan, nem érdekel, mit olvasol most, dobd el, és kezd el ezt. Le se fogod tenni. - Bibliotecha Fummie

A blogturné állomásai:

06/22 Könyvszeretet
06/24 Bibliotecha Fummie - A magyar kiadásról
06/26 Always Love a Wild Book - A könyv megjelenésének hosszú útja
06/28 Nem harap a…
06/30 Függővég - BTK interjú az íróval

0 Reviews:

Post Your Review