Julie James: Az a gyanúm, szerelem blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Pioneer Books romantikus
Julie James: Az a gyanúm, szerelem blogturné

Julie James: Az a gyanúm, szerelem blogturné

Pioneer Books romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Pioneer Books kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Julie James - Az a gyanúm, szerelem című könyve. A turné összesen három állomásból fog állni, háromnaponta jelentkezik egy-egy blogger június 1 és június 7 között.

Miért érdemes követni a turnét? Sok érdekes és izgalmas extra mellett most akár te is nyerhetsz egy példányt a könyvből. Ehhez mit kell tenned? Játssz mindennap és növeld az esélyeidet. Bővebb információkat lejjebb olvashatod.

Gyere és velünk együtt kóstolj bele te is a könyvbe!

Kiadó: Pioneer Books
Terjedelem: 336 oldal
Fordító: Kereki Noémi
Megjelenés időpontja: 2014. június 9.

A nő nyugalomra vágyik.
Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy felettébb zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván. A férfi teljesen másra gondol.
Nick McCallnak, Chicago legjobb beépített ügynökének egyszerű a filozófiája: soha ne keveredj személyes kapcsolatba, különösen azzal ne, akivel együtt dolgozol! Csak az a baj, hogy Jordan Rhodes okos, gyönyörű és izgalmas is. Ők ketten minél hamarabb szeretnék megoldani azt a megbízatást, amely Jordan testvérének szabadulást, Nicknek pedig dicsőséget hozhat. Már csak azért is sietnének, mert öt percet sem bírnak ki parázs szópárbaj nélkül.
Ám ami egyszerű megbízatásnak indul, az hirtelen kezd valami nagyon más lenni…

Nyereményjáték

Szeretnél te is belekóstolni a könyvbe? – Játssz és esélyed van megnyerni az egyik példányt a kiadó által felajánlott kettőből!
Mit kell ehhez tenned?
Mindennap egy-egy magyar borvidék van elrejtve és ezeket meg kell találnod, utána beírni a Rafflecopter doboz helyes rubrikájába.

(A kiadó nem csak Magyarország területére postáz!)

A blogturné állomásai:

06/01 - Insane Life
06/04 - Deszy könyvajánlója
06/07 - Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review