Amy Kathleen Ryan: Szikra blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Maxim Kiadó romantikus sci-fi Young Adult
Amy Kathleen Ryan: Szikra blogturné

Amy Kathleen Ryan: Szikra blogturné

ifjúsági Maxim Kiadó romantikus sci-fi Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Néha egy szikra elég, hogy lángba boruljon a világ... S hogy mi váltja ki ezt a szikrát?
Tarts velünk június 5-9-ig Amy Kathleen Ryan Szikra című könyvének turnéján, melynek során a Blogturné Klub 3 állomásán megtudhatod, hogy alakul a Ragyogásban megismert szereplők, s az Empyreum űrhajó sorsa, s mitől pattan ki az a szikra ...

A turné során megismerkedhetsz a regény megírásának történetével, a könyvborítók sokaságával és interjút olvashatsz az írónővel! Természetesen a már megszokott játék sem marad el, s ha ügyesek vagytok, akkor a blogturné végén megnyerhetitek a Maxim Kiadó által felajánlott 3 db könyv 1-1 példányát!

Kiadó: Maxim
Terjedelem: 366 oldal
Fordította: Marczali Ferenc
Megjelenés: 2014 könyvhét

"Waverly, Kieran és Seth versenyt futnak az idővel – és mivel az emberiség jövője a tét, nem hibázhatnak…Miután az életét kockáztatva sikerült megmenekülnie az ellenséges hajóról, Waverly végül visszajut az Empyreanre. Az utolsó hónapokban egyedül az otthon emléke tartotta életben… csakhogy ez az otthon semmiben sem emlékeztetett arra, amit maga mögött hagyott. Fogságba esett szüleit az Új Látóhatáron kellett hagynia, most pedig szembesülnie kell azzal, hogy Kieranból szigorú vezető lett, aki Seth ellen hangolta a legénységet. Mi történt a régi Kierannal? Waverly immár nem tudja, kiben bízhat. És az egyetlen ember, akiben hinni szeretne, az a hajó ellenségének kikiáltott ragyogó rosszfiú, Seth. Waverly pontosan tudja, hogy minden még rosszabbra fordul, ha nem szabadítják ki a szüleiket, de fogalma sincs, hogyan csinálják…"

Nyereményjáték

Történetünk az űrben játszódik, ezért mi is elhagyjuk a Földet és a csillagok közé hívunk benneteket. Mind a három blogon ki kell találnotok egy-egy csillagkép nevét. (a neveket elfogadjuk magyarul, latinul, angolul, akárhogy ismeritek).

Játékszabályok:
1.) Kedveld a Blogturné Facebook oldalát! (KÖTELEZŐ)
2.) Kedveld a Dream Válogatás Facebook oldalát! (KÖTELEZŐ)
3.) Írd be a helyes megfejtéseket! (KÖTELEZŐ)
4.) Oszd meg a turnét! (NEM KÖTELEZŐ)
A kiadó csak Magyarország területére postáz.
A nyerteseket kérjük, hogy 72 órán belül vegyék fel a kapcsolatot velünk, utána új nyertest sorsolunk.


A blogturné további állomásai:

Június 5 - Roni olvas
Június 7 - Fantazmo
Június 9 - Kelly Lupi olvas
 

0 Reviews:

Post Your Review