Jamie McGuire: A jóslat blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó paranormális romantikus
Jamie McGuire: A jóslat blogturné

Jamie McGuire: A jóslat blogturné

Maxim Kiadó paranormális romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Könyvhétre jelenteti meg a Maxim Könyvkiadó a Sötétség és Fény angyalai trilógia (Providence) várva várt második részét, A JÓSLAT címmel. Folytatódik Nina és Jared különleges története a rajongók legnagyobb örömére. Három állomásos turnén olvashatjátok a Blogturné Klub bloggereinek véleményét, és a szokásoknak megfelelően három könyv kerül kisorsolásra a turné végén a kiadó jóvoltából.


Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Megjelenés:
2014. Könyvhét
Oldalszám: 324 oldal
Fordította: Szűr-Szabó Katalin
ISBN: 9789632614717

Beleolvasó

Ha valaki halottakkal álmodik, az bárki másnak egy nyugtalan éjszakát jelent, de nem Ninának, hisz számára ez figyelmeztetés. Épphogy túlélte az első csatát a Pokollal, újból keményen küzdenie kell, egyetemi hallgatóként is, és úgy is, mint gyakornok apja vállalatánál. Visszatérő rémálmai apja erőszakos haláláról mindennapossá válnak. Mivel Jared aggódik Nináért, hogy választ kapjon kérdéseire, visszalopja a Könyvet. Megkezdődik a harc az új ellenséggel szemben a régi barátok oldalán, és Jared legrosszabb rémálma látszik beigazolódni. Választás elé kerül: egyedül szálljon szembe a Pokollal vagy kezdjen háborút a Mennyel. A döntést egy váratlan esemény még inkább megnehezíti…




Nyereményjáték:

Ezúttal azoknak szeretnénk kedvezni, akiket tényleg érdekel a könyv, olyannyira, hogy elolvassák a Maxim Kiadó által rendelkezésre bocsátott beleolvasót. Ebből a részletből kiderül a két kérdésre a válasz. Sok szerencsét! Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 3 nap áll rendelkezésére jelentkezni a megküldött e-mail-re, ellenkező esetben újra sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

Állomások:

06.05.  Insane Life
06.08.  Dreamworld 

0 Reviews:

Post Your Review