Kiersten White: Paranormalcy- Természetfölötti blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus Young Adult
Kiersten White: Paranormalcy- Természetfölötti blogturné

Kiersten White: Paranormalcy- Természetfölötti blogturné

Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Természetfeletti márpedig létezik.

Ezt Evie-nél jobban senki sem tudja, és most megmutatja nekünk, milyen is az ő világa – ahol bármikor beleszaladhatsz egy elvadult vérfarkasba, ahol szembejöhet veled egy troll az utcán és ahol a vámpírok igazán veszélyesek, és egyáltalán nem a szívedre nézve. 

Június 13-tól nyolc állomásos turnénkon ebben a világban kalauzolunk titeket. És ha kiálljátok a próbákat és jól megtanultátok a természetfeletti világ minden szabályát, még nyerhettek is három példányt a könyvből!
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Terjedelem: ?
Fordító: Hetesy Szilvia
Megjelenés időpontja: 2014. június 13.

Vámpírok.
Látom, amit ti nem láttok.
Vérfarkasok.
Megtalálom, ami rátok vadászik.
Tündérek.
Megvédelek benneteket.
Alakváltók.
Most én sem tudlak megvédeni titeket.

Akármennyire is szokatlan, hogy valaki a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatalnál dolgozik, Evie mindig is normálisnak gondolta magát. Igaz, hogy a legjobb barátnője sellő és a volt barátja tündér, most pedig egy alakváltó srácért van oda. Egyébként pedig Evie az egyedüli olyan ember a világon, aki felismeri a paranormális lényeket, akárhogy is álcázzák magukat. De a paranormális lények most sorra halnak meg és Evie álmai is hemzsegnek az ijesztő és titokzatos jóslatoktól. Gyorsan rájön, hogy összefüggés lehet a képességei és a paranormális lények pusztulása között. Nagyon is elképzelhető, hogy ő a kulcsfigura egy tündér sötét jóslatában, amely minden paranormális lény pusztulását ígéri. 

Nyereményjáték

A turné elején azt ígértük, megismertetünk titeket a természetfeletti világgal. És mi aztán tartjuk a szavunkat – és nem csak azért, mert ismeritek az igazi nevünket!

A turné minden állomásán találtok egy kis leírást valamilyen természetfeletti lényről. A ti dolgotok csupán annyi, hogy a leírt jellemzők alapján kitaláljátok, milyen lényről is van szó! Amint ezzel megvagytok, írjátok be az egyes napi megfejtéseket a Rafflecopter dobozba, és már versenyben is vagytok a nyereményért!

(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére szállít, a nyertesek jelentkezését pedig a kiértesítéstől számított három napon belül várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.)

A blogturné állomásai:

06/13 Könyvszeretet
06/14 Media Addict
06/15 Dreamworld
06/16 Always Love a Wild Book
06/17 Függővég
06/18 Nem harap a…
06/19 Deszy Könyvajánlója
06/20 Bibliotecha Fummie

0 Reviews:

Post Your Review