Kami Garcia: Törhetetlen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális Young Adult
Kami Garcia: Törhetetlen

Kami Garcia: Törhetetlen

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Kami Garcia Törhetetlen című regénye, a Légió sorozat első kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub nyolc bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Kennedy veszélyekkel- és szellemekkel teli kalandját!

2014. június 12-től mindennap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. 
Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

 
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2014. Könyvhét
Oldalszám:
Fordította: Zelei Róbert
Besorolás: YA, paranormális

Miután Kennedy Waters holtan találja édesanyját, fenekestül felfordul az egész élete. Az ideig meg sem fordul a fejében, hogy a világot valójában a sötét szellemvilág lényei irányítják. Erre akkor döbben rá, amikor egy ikerpár, Jared és Lukas Lockhart betörnek Kennedy szobájába, és elpusztítják azt a veszélyes szellemet, amelynek a lány megölése lett volna a feladata. A testvérektől tudja meg, hogy édesanyja egy titkos ősi szervezet, a Légió tagja volt, melynek célja és feladata a világ megvédelmezése egy bosszúszomjas démontól. És a szervezet öt tagját ugyanazon az estén gyilkolták meg. Most Kennedy-nek kell átvennie anyja szerepét a Légióban, hogy fényt derítsen az igazságra, és hogy életben maradjon. Két másik Légió-tag, Csuhás és Alara segítségével a fiatalok azt a fegyvert keresik, amivel elpusztíthatják a démont. Útjuk során a démon általa irányított szellemekkel is felveszik a harcot.




Nyereményjáték


Kami Garcia történetében jelentős szerepe van egy titkos társaságnak, a Légiónak. A Légió célja, hogy megvédelmezzék a világot a bosszúszomjas démonoktól, és az azok szolgálatában álló szellemektől.
Most meghívunk benneteket, gyertek, legyetek Ti is a Légió tagjai, és segítsetek a nyomozásban!

Minden blogon találtok egy kérdést, két válasszal. Kattintsatok az általatok helyesnek vélt válaszra, és jegyezzétek fel az alatta rejlő szót. Gyűjtsétek össze az összeset, majd rakjátok ki belőle az idézetet, amit keresünk.
De vigyázzatok! A Légió tagjai nem ismerik egymást, mindenki csak egyetlen társa nevét tudja, így az idézet szavai össze vannak keveredve. Nektek kell rájönnötök a helyes sorrendre.
Továbbá legyetek nagyon szemfülesek, mert a szellemek azon munkálkodnak, hogy eltérítsenek benneteket, és a rossz válaszok mögé is rejtettek el részleteket.

Feladat:
1. Kattintsatok arra a válaszra, ami szerintetek helyes, és jegyezzétek le a talált szót.
2. Rakjátok sorrendbe a szavakat, és a turné végén küldjétek el az idézetet. (Kis- és nagybetűket, írásjeleket nem jelöltük)
3. Hogy nyerési esélyeiteket növeljétek, minden nap beírhatjátok a rafflecopter megfelelő mezőjébe az aznapi kérdésre a választ. (A két megadott válasz valamelyikét!)
4. A kilencedik kérdésért látogassatok el a Blogturné Klub blogjára.
5. A kiadó csak magyarországi lakcímre postáz!
6. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem érkezik válasz, új nyertes(eke)t sorsolunk.
Nyomozásra fel!


Könyvszeretet blogon lévő kérdés helyes sorrendben:

Az Excsajok szelleme című filmben Connor született nőcsábász. Épp öccse esküvőjére készül, de amikor megjelenik, kitör a botrány, még az esküvő is veszélybe kerül. Ebben az őrületben megjelenik előtte halott nagybácsikájának szelleme, valamint három exbarátnőjének kísértete, hogy szembesítsék múltbeli tetteivel. Ki alakítja a filmben Wayne bácsit?

1.) Matthew McConaughey vagy 2.) Michael Douglas


Hiszel a szellemekben?
1.) igen   vagy   2.) nem




A turné állomásai

06/12 Dreamworld - Moundsville börtön
06/13 Bibliotheca Fummie - Trailer
06/15 CBooks - Kami Garciáról
06/16 MFKata gondolatai - Grimoire
06/17 Deszy Könyvajánlója - Csuhás Playlist
06/19 Media Addict - Kennedy Playlist

0 Reviews:

Post Your Review