Ana Huang: King of Wrath - A harag (Kings of Sin #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 dark romance Maxim Kiadó Passion-válogatás realista romantikus
Ana Huang: King of Wrath - A harag (Kings of Sin #1)

Ana Huang: King of Wrath - A harag (Kings of Sin #1)

2024 dark romance Maxim Kiadó Passion-válogatás realista romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 
Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító:  Bujdosó István

Műfaj:  erotikus, romantikus

Terjedelem: 480 oldal

Ő ​volt az én Sarkcsillagom, az égbolt legfényesebb ékköve.
Könyörtelen. Pedáns. Arrogáns.
A milliárdos cégvezér, Dante Russo az élet minden területén imádja maga irányítani a dolgokat. Csakhogy most belekényszerítik egy jegyességbe egy olyan nővel, akit alig ismer. Vivian Lau a leendő feleség, akit soha nem akart, és a gyenge pont az életében, amire soha nem számított. De bármily gyönyörű és kedves is Vivian, Dante mindent megtesz, hogy véget vessen a zsarolásnak, és ezzel a kapcsolatuknak is. Viszont most, hogy jobban megismerte, képtelen lemondani róla.
Elegáns. Ambiciózus. Jól nevelt.
Vivian Lau igazi jó kislány, és házassága a kékvérű Russóval eddig zárt ajtókat nyithat meg újgazdag szülei előtt. És bár a durva, titokzatos Dante nem igazán álmai férfija, kötelességből beleegyezik a házasságba. De arra nem számított, hogy sóvárogni fog a férfi érintése után, vagy ami még rosszabb: beleszeret a leendő férjébe.
Vajon a kettejük közötti perzselő vonzalom elég lesz, hogy megrendítse Vivian kötelességtudatát és megenyhítse Dante veszélyes haragját, vagy szenvedélyük lángja elpusztít mindent körülöttük?




A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Ana Huang Kings of Sin sorozatának első részét, melyben a sokunknak már ismerős Dante Russo milliárdos cégtulajdonos elrendezett házasságának titkairól olvashatunk. Kövessétek az állomásokat, és a játékunk során a King of Wrath - A harag  regény egy példányát meg is nyerhetitek a kiadó felajánlásában!

Nyereményjáték

Játékunk során pár kérdést teszünk fel nektek, amelyekre a könyv beleolvasójában találjátok meg a válaszokat. Nincs más dolgotok, mint beírni a helyes megoldást a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review