Dr. Nick Crumpton: Minden, amit a dinoszauruszokról tudtál, hamis - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó tudomány
Dr. Nick Crumpton: Minden, amit a dinoszauruszokról tudtál, hamis

Dr. Nick Crumpton: Minden, amit a dinoszauruszokról tudtál, hamis

2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó tudomány
Rövid leírás:
A Minden, amit a dinoszauruszokról tudtál, hamis! című könyv jóvoltából megtudhatjuk, hogy milyenek is voltak valójában a dinoszauruszok

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Móra Kiadó

Fordító: Weltler Ildikó

Műfaj:  tudományos

Terjedelem: 64 oldal


Úgy véled, már mindent tudsz, amit tudni érdemes a dinoszauruszokról? Hatalmasak voltak, zöldek, pikkelyesek, és nem túl okosak? Úgy csattogtatták az állkapcsukat, mint a krokodilok? A Tyrannosaurus rex volt a legnagyobb ragadozó?
A raptorok felhasították karmukkal a zsákmány testét?
Az őslénykutatók manapság is rengeteg izgalmas leletre bukkannak, és ennek következtében gyakran átértékelik azt, amit a dinoszauruszokról korábban gondoltak. De van egy jó hírünk! Legyen szó megkövesedett tollakról vagy hosszú nyakú hasonmásokról, könyvünk érdekes tényeinek ismeretében magad is az őslénytan szakértőjévé válhatsz!





A Móra Kiadónál megjelenő Minden, amit a dinoszauruszokról tudtál, hamis! című könyv jóvoltából végre megtudhatjuk azt, hogy milyenek is voltak valójában a dinoszauruszok. Fedezd fel ezeket a csodás és veszélyes lényeket négy bloggerünkkel együtt, és a turné végén te is nyerhetsz egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A bejegyzéseinkben ott rejtőzik egy-egy dinoszaurusz. Találjátok meg őket, és írjátok az adott dinó fajtájának a nevét a Rafflecopter megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 06. 27. Veronika's Reader Feedernull

0 Reviews:

Post Your Review