Leigh Bardugo: Rule of Wolves - Farkasok törvénye (A sebhelyes cár 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Leigh Bardugo romantasy romantikus Vörös Pöttyös
Leigh Bardugo: Rule of Wolves - Farkasok törvénye (A sebhelyes cár 2.)

Leigh Bardugo: Rule of Wolves - Farkasok törvénye (A sebhelyes cár 2.)

2024 Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Leigh Bardugo romantasy romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
A Rule of Wolves - Farkasok törvénye a Grisaverzum legújabb kalandját tárja elénk!

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Nagy Boldizsár

Műfaj:  fantasy, romantikus

Terjedelem: 536 oldal

Fjerda hatalmas serege támadásra készül, Nyikolaj Lancov pedig mindenleleményét és sármját – sőt, a benne rejlő szörnyeteget is – beveti,hogy megnyerje a háborút. Csakhogy mindeközben egy olyan sötét erő is fenyegeti, amely még az ifjú cár számára is végzetes lehet.Zója Nazjalenszkaja túl sokat veszített a korábbi háborúban.Végignézte, ahogy a mentora meghal, és a legnagyobb ellensége feltámad, és nem hajlandó eltemetni még egy barátot.A kötelesség most azt követeli tőle, hogy használja a legtitkosabb képességét is, mert az országának minden fegyverre szüksége van. Bármi lesz is az ára.Nyina Zenyik a lebukást és az életét kockáztatja azzal,hogy kémként beépült Fjerda fővárosi elitjébe. Összetört szíve még nem gyógyult be, és ha nem vigyáz, a bosszúvágya miatt az országa minden esélyét elveszti a háborúban.



A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában folytatódik Leigh Bardugo sikersorozata, és a Rule of Wolves - Farkasok törvénye által a Grisaverzum újabb szegletébe nyerhetünk bepillantást. A sebhelyes cár, Nyikolaj Lancov és bizalmasai élete bár folytonos csatatér, mind azon dolgoznak, hogy Ravka elkerülje a háborút a szomszédos országokkal. Intrikák, szerelmek és egy történet, mely garantáltan rabul ejt. Tarts te is a bloggereinkkel, és ha helyesen válaszolsz a kérdésekre, esélyed nyílik megnyerni egy példányt a regényből!

Nyereményjáték

A nyereményjáték során Leigh Bardugo eddig magyarul is megjelent köteteiből hozunk egy-egy idézetet, melyből rá kell jönnötök, melyik regényéhez is tartozik a feladvány. A könyv címét pedig írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



0 Reviews:

Post Your Review