Jochen Gutsch, Maxim Leo: Frankie - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Kossuth macska szórakoztató
Jochen Gutsch, Maxim Leo: Frankie

Jochen Gutsch, Maxim Leo: Frankie

2024 Kossuth macska szórakoztató
Rövid leírás:
A Kossuth Kiadó jelentette meg Jochen Gutsch, Maxim Leo: Frankie című regényét, melyben egy végzetes lépésre készülő férfi és egy otthonra vágyó macsk

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kossuth

Fordító:  Várnai Péter

Műfaj:  szórakoztató

Terjedelem: 218 oldal

Egy rendkívüli barátság története
„Az élet értelme nekem smafu. Azt, ugye, először is meg kell találni. Aztán meg vigyázhatunk rá, nehogy elveszítsük.”
Richard Gold mindent előkészített. Ma lesz a napja, hogy végez magával. A kötél már a nyakán van, amikor észreveszi, hogy az ablaka előtt egy vézna kandúr nagy érdeklődéssel bámulja őt. Goldot ez teljesen összezavarja. Aztán a kandúr be is költözik hozzá, merthogy Goldnak nagy tévéje, „irtó” puha ágya van, és az ennivalót mindig hajszálpontosan a megfelelő időben szolgálja fel. Ezzel különös barátság veszi kezdetét két kívülálló között, akiknek legalább az egyike szilárdan hisz abban, hogy az életben van happy end.
Egy férfi meg akar halni. Egy kandúr otthont keres. Megható, ugyanakkor páratlan humorral átszőtt történet egy rendkívüli barátságról, és az útról, amely visszavezet az életbe.

A Kossuth Kiadó jelentette meg Jochen Gutsch, Maxim Leo: Frankie című regényét, melyben egy végzetes lépésre készülő férfi és egy otthonra vágyó macska találkozásáról olvashatsz, ami mindkettőjük életét megváltoztatja.  Kövesd  a blogturné állomásait, ha szerencsés vagy a játékban, akár meg is nyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A könyv beleolvasóját érdemes elolvasnotok, így könnyedén megválaszolhatjátok kérdéseinket. A helyes válaszokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review