Annabel Monaghan: Nora kilép a forgatókönyvből - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Annabel Monaghan chick lit Next21 Kiadó romantikus
Annabel Monaghan: Nora kilép a forgatókönyvből

Annabel Monaghan: Nora kilép a forgatókönyvből

2024 Annabel Monaghan chick lit Next21 Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Next21

Fordító: Nagy Marietta

Műfaj: romantikus, chick lit

Terjedelem: 272 oldal

Fülszöveg:
Nora életét hamarosan elejétől végéig újra kell írni… Nora Hamilton bárkinél jobban ismeri a szerelem képletét. Forgatókönyvíró egy romantikus tévécsatornánál, úgyhogy ez a munkája. Amikor az ingyenélő férje lelép, és egyedül hagyja őt a két gyerekkel, Nora pénzre váltja a házasság csődjét: megírja élete legjobb forgatókönyvét. Elképedten értesül, hogy mozifilmet készítenek a forgatókönyvéből, amit ráadásul az eredeti helyszínen, Nora százéves házában forgatnak le. A mihaszna férj szerepét a Bolygó Legszexibb Pasijára, Leo Vance-re osztják, és ezzel Nora élete mindenestül a feje tetejére áll. A forgatás végeztével a stáb összepakol, Leót viszont Nora egy fél üveg tequila társaságában a verandán találja. A férfi napi ezer dollárt fizet, ha maradhat még egy hétig. A plusz hétezer dollár kimondottan jól jönne Norának, de nem is ezért egyezik bele, hanem mert látja Leo tekintetében: erre most tényleg szüksége van. Egy hét sok vagy kevés? Arra elég, hogy valakibe beleszeress. És arra is, hogy összetörd a szíved. A Nora kilép a forgatókönyvből a legjobb fajta szerelmi történet – tele van melegséggel, szellemességgel és bölcsességgel. Nem hiányzik belőle a való világ, ahol dolgozni kell, gyereket nevelni, és minden felnőtt valami csomagot cipel magával. Nora és Leo számára a szerelem nagyobb sztori, mint egy szélesvásznú mozifilm.







A Next21 igazi nyári limonádéval lepte meg olvasóit, melyet szinte kötelező tartozékként érdemes magunkkal vinni a strandra. Annabel Monaghan romantikus történetében egy kétgyermekes forgatókönyvíró, Nora életébe nyerhetünk betekintést, mely fenekestül felfordul egy filmforgatás és egy jóképű filmsztár jóvoltából. Kukkants be a Blogturné Klub négy bloggerével a történet kulisszái mögé, tarts nyereményjátékunkkal, s ha neked kedvez a szerencse, meg is nyerheted a könyvet a Kiadó felajánlásában!



Nyereményjáték

Nyereményjátékunkban maradunk a Next21 kiadványainál. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet a kiadó romantikus könyveinek valamelyikéből. A feladatotok, hogy a könyv címét írjátok a Rafflecopter megfelelő sorába. Vadászatra fel! 

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review