Laura Dave: Az ​utolsó szavai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Könyvmolyképző Kiadó kristály pöttyös Laura Dave thriller
Laura Dave: Az ​utolsó szavai

Laura Dave: Az ​utolsó szavai

2023 Könyvmolyképző Kiadó kristály pöttyös Laura Dave thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó, 2022
Műfaj: thriller


Fülszöveg: Ezek voltak az utolsó szavai: védd meg őt.

Mielőtt Owen Michaels eltűnt, egy üzenetet juttatott el a feleségének, Hannah-nak: védd meg őt. Hannah pontosan tudja, hogy Owen kire céloz – 16 éves lányára, Bailey-re, aki gyerekként tragikus körülmények között veszítette el az édesanyját. És aki nem akarja, hogy bármi köze is legyen újdonsült mostohaanyjához.

Amikor aztán Owen Hannah egyik kétségbeesett telefonhívására sem válaszol, a főnökét csalás miatt letartóztatják, a rendőrség pedig őt is kihallgatja, Hannah kezd rádöbbenni, hogy a férje nem az, akinek ismeri. Az Owen valódi kilétéhez vezető kulcs pedig Bailey lehet. Együtt vágnak bele, hogy kiderítsék az igazságot. De amint hozzálátnak, hogy összerakják Owen múltjának darabkáit, rá kell jönniük, hogy az életük soha többé nem lesz olyan, mint régen…

Fedezd fel a rejtélyeit!


 


Hannah boldog kapcsolatban él férjével, Owennel, bár kihívást jelent a számára, hogy jól kijöjjön a férfi tinédzser lányával. Egy nap azonban fenekestül felfordul az élete, Owen eltűnik, és csak egy különös üzenetet hagy hátra: “Védd meg őt!”. Laura Dave Az utolsó szavai című thrillere izgalmas és fordulatos történet, amit ti is megismerhettek, ha három bloggerünkkel tartotok. Válaszoljátok meg az állomásokon található kérdéseket, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Könyvmolyképző Kiadó más Kristály pöttyös könyveinek nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review