Francesca Zappia: Eliza ​and Her Monsters - Eliza és a szörnyek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 illusztrált Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Francesca Zappia: Eliza ​and Her Monsters - Eliza és a szörnyek

Francesca Zappia: Eliza ​and Her Monsters - Eliza és a szörnyek

2023 illusztrált Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Mi történik, ha a felkapott webcomic alkotó találkozik azzal, aki a történeteiből fanfictiönöket ír?

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Könyvmolyképző

Terjedelem: 400 oldal

ISBN: 9789635612840

Fordította: Tálos-Nezdei Adrienn

Zsáner/címkék: Young Adult, illusztrált, LMBTQ, romantikus

A való világban Eliza Mirk félénk, fura lány, akinek nincsenek barátai. Online viszont ő a rendkívüli népszerűségnek örvendő webcomic, a Szörnyek Tengere alkotója, LadyConstellation álnéven. Eliza el sem tudja képzelni, hogy az offline élet is lehet olyan izgalmas, mint az online, és esze ágában sincs kipróbálni. Egyik nap az iskolájába új fiú érkezik. Wallace Warland kezdetben nem árulja el, hogy ő a Szörnyek Tengere leghíresebb fanfictionírója, Elizát pedig egyszerű rajongónak hiszi. Ahogy a fiúnak egyre jobban sikerül lebontania a lány páncélját, Eliza kezdi úgy érezni, hogy a valóságnak is érdemes esélyt adni. Ám amikor egy véletlen folytán a titka kitudódik, hirtelen darabokra kezd hullani mindaz, amit felépített – a története, a Wallace-hoz fűződő kapcsolata, még az egészsége is. Merülj el a világában!

Mi történik, ha a felkapott webcomic alkotó találkozik azzal, aki a történeteiből fanfictiönöket ír? A valóságban visszahúzódó Eliza és az új fiú, Wallace lassú összebarátkozásáról szóló szívhez szóló történetet az itthon már ismert Francesca Zappia írónő tolmácsolásában élvezhetjük. Tartsatok bloggereinkkel ezen az izgalmas blogturnén, és játsszatok velünk, hogy megnyerhessétek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott nyereménypéldányt a könyvből!

Nyereményjáték

Történetünk főszereplője híres webcomic készítő, így mi másról szólhatna a játékunk, mint arról, hogy az egyes webcomics panelek alapján ki kelljen találni a webcomic nevét (vagy alkotóját, ha az az ismertebb)? A helyes megfejtést a rafflecopter megfelelő helyére beírva várjuk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


A turné állomásai

  • 1 - Hagyjatok! Olvasok! * betegség miatt elmarad, extra lehetőség a rafiban *

0 Reviews:

Post Your Review