Heteira: A hold vonzása - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy farkas KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult novella romantikus vérfarkas Zafír pöttyös
Heteira: A hold vonzása

Heteira: A hold vonzása

2023 Fantasy farkas KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult novella romantikus vérfarkas Zafír pöttyös
Rövid leírás:
Új turnénkkal elmélyülünk a vérfarkasok világában! Róbert Katalin (Heteira) új könyve egy mítoszokkal és legendákkal foglalkozó novelláskötet!

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Könyvmolyképző

Kiadói sorozat: Zafír Pöttyös könyvek 

Terjedelem: 344 oldal

ISBN: 9789632457888

Címkék: new adult, fantasy, misztikus, novelláskötet, romantikus

SEJTELMES ALAKOK A HOLDFÉNYBEN. IZZÓ SZENVEDÉLY… Mi a közös egy csendes norvég szigetben, egy nyüzsgő új-zélandi városban, a budai hegyekben és San Francisco utcáiban? Hogy rejtélyes vérfarkasok járják őket… Tizenegy vérpezsdítő, megható és izgalommal teli misztikus-romantikus történet vár az olvasóra. A szerelem mindig elképesztő csoda. Néhol ősi harcosokkal néznek szembe, néhol a társadalom tiltásával vagy különös gyilkosságok elkövetőivel. Máskor csak egy elkóborolt macskát keresnek, esetleg választ a kérdésre, hogy ki mellett lehetnének igazán boldogok. Kire számíthatsz, ha nem a szerelmedre? Heteira lebilincselő történetei évek óta ejtik rabul az olvasók szívét. Ez a különleges novellaválogatás számtalan országba kalauzolja el az olvasót, mítoszokra és legendákra épít, de nagyon is emberi történeteket mesél a szerelem megannyi arcáról. ÉLVEZD A SZENVEDÉLY VONZÁSÁT!

Új turnénkkal elmélyülünk a vérfarkasok világában! Róbert Katalin új könyve egy mítoszokkal és legendákkal foglalkozó novelláskötet, mely Heteira álnév alatt jelent meg nemrég a Könyvmolyképző kiadónál! Tartsatok bloggereinkkel ezen a különleges lényekkel foglalkozó blogturnén, és játsszatok velünk, mert egy szerencsés olvasónk a kiadónak hála meg is nyerheti A hold vonzása című kötetet!

Nyereményjáték

A likantrópok rajongói elég sok sorozatban és filmben találkozhatnak a kedvenceikkel! Minden állomáson találtok egy ismertebb vérfarkast, akit be kell azonosítanotok, és a sorozat/film címét beírni a rafflecopterbe, amiben szerepel. Ne feledjétek, NEM a karakter vagy a színész nevére vagyunk kíváncsiak. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review