Jay Kristoff: Empire of the Vampire - Vámpírbirodalom (Vámpírbirodalom #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 dark fantasy jay kristoff Könyvmolyképző vámpírok Zafír pöttyös
Jay Kristoff: Empire of the Vampire - Vámpírbirodalom (Vámpírbirodalom #1)

Jay Kristoff: Empire of the Vampire - Vámpírbirodalom (Vámpírbirodalom #1)

2023 dark fantasy jay kristoff Könyvmolyképző vámpírok Zafír pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Benkő Ferenc

Műfaj:  fantasy, vámpírok

Terjedelem:   800 oldal

Huszonhét éve kelt utoljára a nap, így az éj lényei három évtizede prédálnak a halódó nap derengésében.
Saját örök birodalmuk építésével a miénk egyre satnyul. Immár csupán néhány kihunyó fénypetty küszködik a sötétség növekvő tengerében. Gabriel de León a birodalom és az egyház védelmére felesküdött rend, az ezüstszentek utolsó tagja. De a nap eltűnésével már az Ezüst Rend sem bír az áradattal.
Ősellenségei fogságában az utolsó ezüstszent kénytelen elmesélni a történetét. Legendás csaták és tiltott szerelem, elveszett hit és újjáéledő barátságok, a Vérháborúk és az Örök Király történetét, aminek végcélja az emberiség utolsó reménye:
A Szent Grál.
A Vámpírbirodalom illusztrált, epikus, dark fantasy; az Interjú a vámpírral, Az út és A szél neve törvénytelen gyereke. Az utóbbi évek legegyedibb vámpírregénye.


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Jay Kristoff legújabb regényét a Zafír pöttyös könyvek sorában Empire of the Vampire - Vámpírbirodalom címmel, amely egyben a sorozatcím is. Tarts velünk Gabriel de Léon sötéten izgalmas világába, ahol az ezüstszentek küzdenek a vámpírok ellen. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Játékunk során kedvenc vámpírjainkra vadászunk! Persze csak képletesen, hiszen őket nem kiiktatni szeretnénk, olvasni róluk annál inkább! A feladat: minden állomáson írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába a megadott vámpírunk melyik könyvben szerepel. Mivel ők sorozatokban is szerepelnek, többféle megoldást elfogadunk. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway
 

0 Reviews:

Post Your Review