Chris Carter: Halállista (Robert Hunter 5.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 chris carter General Press krimi nyomozás pszicho-thriller sorozat sorozatgyilkos thriller
Chris Carter: Halállista (Robert Hunter 5.)

Chris Carter: Halállista (Robert Hunter 5.)

2023 chris carter General Press krimi nyomozás pszicho-thriller sorozat sorozatgyilkos thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: General Press Kiadó, 2023
Műfaj: thriller


Fülszöveg: „Válasszon, ​nyomozó: tűz vagy víz.”

Robert Hunter, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági osztályának nyomozóját egy ismeretlen telefonáló arra kéri, hogy látogasson el egy honlapra, amely élőben közvetíti egy üvegtartályba zárt, megkötözött férfi utolsó perceit. A hívó azonban nem elégszik meg azzal, hogy Hunter tanúja legyen a szerencsétlen haláltusájának: azt akarja, hogy részt vegyen az áldozat kivégzésében. A nyomozónak kell eldöntenie, hogyan érjen véget a férfi élete. Hunternek nincs más választása, mint hogy tehetetlenül végignézi a gyilkosságot, a rendőrség ugyanis az FBI-jal karöltve hiába próbálja meg lenyomozni az adást vagy a telefonáló tartózkodási helyét. A gyilkos igazi informatikus zseninek bizonyul, aki minden lehetséges nyomot eltüntet maga után, így Hunter és a társa, Garcia nyomozó számára óriási fejtörést jelent, hogyan kezdjen neki a tettes kézre kerítésének. A telefon azonban hamarosan újra megszólal. Ugyanaz a hang, de egy másik honlap és egy másik áldozat. Ráadásul a gyilkos ezúttal változtat a játékszabályokon: egyfajta morbid valóságshow-t talál ki, amelyben a weboldal minden látogatója szavazhat az áldozat sorsáról…

 


A General Press Kiadó jóvoltából új kiadásban jelent meg Chris Carter nagy sikerű Robert Hunter sorozatának egy korábbi kötete, a Halállista. Kedvenc nyomozónk ezúttal is egy különösen kegyetlen sorozatgyilkos nyomába ered, aki egy tébolyult valóságshow keretében szedi áldozatait. Tartsatok bloggereinkkel, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott kötetet!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban A Robert Hunter-sorozat további kötetei után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére. 
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review