Tóth Eszter: Pöttöm Pötty és az Ízek Birodalma - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 mesekönyv
Tóth Eszter: Pöttöm Pötty és az Ízek Birodalma

Tóth Eszter: Pöttöm Pötty és az Ízek Birodalma

2020 mesekönyv
Rövid leírás:
Pár hete jelent meg Tóth Eszter debütáló könyve, ami egy lenyűgöző és kalandokkal teli mese az egészséges táplálkozásról. A blogturnén megismerheted a mesekönyvet, és ha szerencséd van, meg is nyerheted egy példányát.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző kiadó

Terjedelem: 96 oldal

Az Ízek Birodalma bajba került! Züzüke, a gonosz manó fogságba ejtette a birodalom királynőjét, és ő uralkodik most minden lakója felett. Ki menti meg őket? Pöttöm Pötty, a dundi és bátor tündérlány nem is gondolja, hogy egy kis hencegés micsoda kalandokba sodorja. Züzüke elrabolja Pötty két legjobb barátnőjét, és az Ízek Birodalmába viszi őket. Pötty azonnal a megmentésükre siet. Barátnőit keresve bejárja az egész birodalmat, sok barátot szerez és izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keveredik. De vajon sikerül legyőznie Züzükét és megmenteni barátait? És mi lesz a királynő sorsa? Mesekönyv az egészséges táplálkozásról. Napjainkban hatalmas gondot jelent a szülőknek, ha rosszul eszik, válogat a gyermekük, illetve a fiatalkori elhízás is. Tóth Eszter író, dietetikus üde, vidám története játékos formában ad át táplálkozási ismereteket. Eközben a fiatal olvasót izgalmas kalandokba repíti, ahol a barátság a legnagyobb kincs. A kötet a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes gyerekkönyve. Vesd bele magad! Falni fogod.
 


Nyereményjáték

Tóth Eszter a Facebook oldalán indította el a Konyhatündér ABC-je rovatot, amiben hétköznapi alapanyagról ad át érdekességeket. A játékunk során egy-egy ilyen posztból idézünk, ti pedig írjátok be, hogy mely gyümölcsről vagy zöldségről van szó. Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postá


0 Reviews:

Post Your Review