Rupi Kaur - a nap és az ő virágai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Kiadó
Rupi Kaur - a nap és az ő virágai

Rupi Kaur - a nap és az ő virágai

2020 Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Nemrég itthon is megjelent Rupi Kaur második verseskötete, amiben a költő ismét csodálatos gondolatokkal lepett meg minket. A kötetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, a turné végén egy példányt meg is nyerhetsz belőle!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kamper Gergely

Terjedelem: 256 oldal

ez az élet receptje mondta anyám közben ölelt én a vállán sírtam gondolj a virágokra amiket elültetsz a kertben évről évre ők megtanítják neked hogy az embereknek is muszáj elhervadni levelet hullatni gyökeret ereszteni növekedni hogy virágozhassanak Erőteljes utazás. Növekedésről és gyógyulásról és arról, hogyan találhatunk otthonra önmagunkban. A nap és az ő virágai, amelyet maga Kaur illusztrált, egy öt fejezeten – hervadáson, elhulláson, gyökerezésen, növekedésen és virágzáson – átvezető utazás. A szeretet minden formájának ünneplése. Add át magad a sodrásának!


Nyereményjáték

Ha szereted a verseket, akkor ez a játék könnyű lesz számodra! :) Minden állomáson találsz egy versrészletet, ebből kell felismerned a költőt és/vagy a vers címét, amit írj be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!


0 Reviews:

Post Your Review