Harlan Coben: Az idegen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Harlan Coben Jaffa krimi pszicho-thriller thriller
Harlan Coben: Az idegen

Harlan Coben: Az idegen

Harlan Coben Jaffa krimi pszicho-thriller thriller
Rövid leírás:
“Meddig vagy hajlandó elmenni, hogy megvédd a családodat?” - Harlan Coben idén új kiadásban megjelent könyvében az illékony amerikai álom áll a középpontban. Milyen titkokat rejtenek a tökéletesnek tűnő családok és hogyan viselik, ha titkaik a napfényre kerülnek? Kiderül, amikor feltűnik az idegen. A sikeres regény alapján készült brit thriller sorozat első évada már megtekinthető a Netflixen.

Blogturné Részletek



 

Kiadó: Jaffa

Fordító: Galamb Zoltán

Műfaj: pszicho-thriller, thriller, krimi

Terjedelem: 335 oldal

Az idegen a semmiből bukkan fel. Talán egy bárban, talán egy parkolóban, talán egy élelmiszerboltban. Kiléte ismeretlen. Indítékai homályosak. A birtokában lévő információ tagadhatatlanul hiteles. Néhány szót súg az ember fülébe, aztán magára hagyja meghökkent áldozatát, aki kétségbeesetten próbálja összerakni darabokra tört élete szilánkjait.

Adam Price-nak van mit veszítenie. Élete maga az amerikai álom: jól fizető állása van, és látszólag harmonikus házasságban él gyönyörű feleségével, akivel két csodálatos fiúgyermeket nevelnek egy hatalmas kertvárosi családi házban. Aztán összeakad az idegennel, és felesége szörnyű titkáról tudomást szerezve a tökéletes élet délibábja úgy foszlik szét, mintha sosem létezett volna. Ám Adam hamarosan még sötétebb machinációk hálójában találja magát, és egy idő után rájön: elég egy apró kis hiba, és az összeesküvés, amelybe belesodródott, nem csupán az életüket dönti romba, de végez is velük…


HARLAN COBEN napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Regényeit meghökkentő humora és a váratlan csavarok miatt a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon. Könyveit eddig mintegy negyven nyelvre fordították le, és közel ötvenmillió példányt adtak el belőlük világszerte. Az idegen Harlan Coben eddigi legsokkolóbb regénye, amely megjelenése után szinte azonnal az amerikai sikerlisták élére került.
 https://www.jaffa.hu/az-idegen-uj-borito-1406?keyword=coben


“Meddig vagy hajlandó elmenni, hogy megvédd a családodat?” - Harlan Coben idén új kiadásban megjelent könyvében az illékony amerikai álom áll a középpontban. Milyen titkokat rejtenek a tökéletesnek tűnő családok és hogyan viselik, ha titkaik a napfényre kerülnek? Kiderül, amikor feltűnik az idegen.

A sikeres regény alapján készült brit thriller sorozat első évada már megtekinthető a Netflixen.

Nyereményjáték

Ez alkalommal mindegyikünk blogján egy-egy idézetet találhattok az író egy másik regényéből.
A feladatotok annyi lenne, hogy a rafflecopter doboz megfelelő helyére beírjátok az adott mű címét.
A helyesen válaszolók közül három szerencsés a könyv egy példányával lehet majd gazdagabb.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán
belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak
magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review