Terry Deary & Peter Hepplewhite - Elképesztő ​egyiptomiak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 ismeretterjesztő Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó
Terry Deary & Peter Hepplewhite - Elképesztő ​egyiptomiak

Terry Deary & Peter Hepplewhite - Elképesztő ​egyiptomiak

2020 ismeretterjesztő Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából ismét elérhetővé vált hazánkban a RRRrrrrettentő töri sorozat első kötete, az Elképesztő egyiptomiak. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere elmélyült a tébolyult történelmi tények tárházában, hogy olyan dolgokról szerezzenek tudomást, melyekről egyetlen történelem órán sem esik szó. Tart hát velünk, kövesd a turné állomásait, szórakozz, és vidd haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Hegyesi Gabriella

Műfaj: ismeretterjesztő

Terjedelem: 136 oldal

Fülszöveg:
Tébolyult ​történelmi tények tárháza.
Ez a könyv tébolyító történelmi tényekről szól. Azokról a dolgokról, amiről a tanárok mélységesen hallgatnak! A tanárok soha nem mondják el a teljes igazságot. Azt hiszik, hogy túl fiatal vagy még az olyan hátborzongató dolgokhoz, mint például, hogy az egyiptomiak hogyan szedték ki a múmiáikból az agyukat. Az is előfordul, hogy a tanárok azért nem beszélnek valamiről, mert ők maguk sem tudják pontosan, hogy miről is van szó! Ez a könyvecske azonban mindennel megismertet, amivel a tanárok nem mertek. Rengeteg érdekes dolgot találsz benne:
…vérfagyasztó történeteket, amelyekhez képest könnyed esti tévézésnek tűnik, ha derékig egy krokodil torkában ficánkolsz…
…mókás dolgokat, amik összehasonlíthatatlanul izgalmasabbak, mint egész álló nap rágcsálnivalókkal tömni az arcodat…
…olyan tényeket, amelyek sokkal viccesebbek, mint a tanárod poénjai, undorítóbbak, mint egy háromhetes büdös zokni, vagy szomorúbbak, mint egy háromlábú birka látványa. Remélem, hogy borzasztóan fogod élvezni őket!
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8520_elkepeszto_egyiptomiak-20191115_201639.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/terry-deary-martin-brown-elkepeszto-egyiptomiak-8520Nyereményjáték

Játékunk során egy kis fejtörő kalandra hívunk benneteket. Minden állomáson találtok egy állítást, nektek pedig el kell döntenetek róla, hogy igaz vagy hamis. De egyet se féljetek, amennyiben hibáztok, nem fog rátok rontani egyetlen vérszomjas múmia sem!
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

0 Reviews:

Post Your Review