Cassandra Clare – Éjsötét Királynő (Gonosz fortélyok #3) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Cassandra Clare Könyvmolyképző Kiadó YA
Cassandra Clare – Éjsötét Királynő (Gonosz fortélyok #3)

Cassandra Clare – Éjsötét Királynő (Gonosz fortélyok #3)

2020 Cassandra Clare Könyvmolyképző Kiadó YA
Rövid leírás:
Karácsonyra megjelent a Gonosz fortélyok trilógia várva várt lezáró kötete, amiből többek között az is kiderült, hogy lehet-e Emmának és Juliannek közös jövője. A könyvről a Blogturné Klub három bloggere mesél, a turné végén egy példányt ki is sorsolunk a kötetből.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kamper Gergely

Műfaj: Young Adult

Terjedelem: 848 oldal

A sötét titkok és a tiltott szerelem már az árnyvadászok létezését fenyegetik! Ártatlanok vére folyt a Tanács termének lépcsőjén az árnyvadászok otthonában. Livia Blackthorn tragikus halála után a Klávéban a polgárháború réme kísért. A Blackthorn család néhány tagja Los Angelesbe menekül, ahol a boszorkánymesterek között pusztító kór forrását keresik. Eközben Julian és Emma azon igyekeznek, hogy túltegyék magukat tiltott szerelmükön, és veszélyes küldetésre indulnak Tündérföldére A holtak fekete könyvéért. Végül olyan titkokra bukkannak a tündérek között, melyek akár végleg szétszakíthatják az árnyvilágot, és utat nyithatnak egy kilátástalan, sötét jövő felé. Emma és Julian az idővel versenyt futva igyekszik megmenteni az árnyvadászokat, mielőtt a parabataiok átkának rettenetes ereje végez velük és a szeretteikkel. Lehet, hogy a kárhozat az igaz szerelem ára? Lenyűgöző zárókötet az elsöprően sikeres nemzetközi bestsellerszerzőtől, Cassandra Clare-től. Ismerd meg a Gonosz fortélyok trilógia végső, izgalmas fordulatait!
 


Nyereményjáték

Mennyire ismered a Gonosz fortélyok sorozatot? Ebből a nyereményjátékból kiderül! A feladatod, hogy rájöjj, az adott idézet melyik szereplő szájából hangzott el, tehát a karakter nevét írd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába :) Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review