Guillaume Musso: Az írók titkos élete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Guillaume Musso krimi Park Kiadó
Guillaume Musso: Az írók titkos élete

Guillaume Musso: Az írók titkos élete

2020 Guillaume Musso krimi Park Kiadó
Rövid leírás:
A Park Könyvkiadó jóvoltából újabb Guillaume Musso-könyv juthatott el a magyar olvasókhoz, ezúttal Az írók titkos élete címmel. Ez a krimi egy írópalánta és egy kiégett író életébe kalauzol el, és halálos titkok húzódnak a történet hátterében. Most négy bloggerünk mondja el a véleményét a könyvről, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Blogturné Részletek
Kiadó: Park Könyvkiadó

Fordító: Sárközy Éva

Műfaj: krimi

Terjedelem: 236 oldalFelejthetetlen olvasmány, szenzációs irodalmi kirakó, amely akkor válik igazán ördögivé, amikor az író az utolsó darabot is a helyére illeszti.

1999-ben, három kultuszregénnyé vált művel a háta mögött a híres író, Nathan Fawles végleg leszámol az írással, és visszavonul a Földközi-tenger partvidékének közelében fekvő, csodálatos és vad Beaumont-szigetre.

2018 ősze. Fawles az elmúlt húsz évben egyetlen interjút sem adott. Regényei azonban változatlanul rabul ejtik az olvasókat. Mathilde Monney, egy fiatal svájci újságírónő a szigetre utazik, hogy megfejtse a titkot.

Ugyanaznap egy női holttestet sodor partra a víz, és a hatóságok megtiltják a ki- és beutazást a szigetre. Veszélyes párharc kezdődik Mathilde és Nathan között, ahol néma igazság és makacs hazugság áll szemben egymással, a szerelmet és a félelmet pedig csak egy hajszál választja el egymástól…
https://park.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/az-irok-titkos-elete/NyereményjátékEzúttal bloggereink oldalán egy-egy Musso-könyv szereplőinek nevét találhatod meg, a nevek alapján pedig ki kell találnod a könyv magyar címét, és beírnod ezt a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review