Connie Glynn - Beépített hercegnő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 YA
Connie Glynn - Beépített hercegnő

Connie Glynn - Beépített hercegnő

2019 YA
Rövid leírás:
Lottie Pumpkin egy átlagos lány, akinek minden álma, hogy hercegnő legyen. Nem is sejti, hogy ha ez valóra válik, mennyi bonyodalommal jár mindez... A vicces YA kötetet a híres Youtube-sztár, Nooderella jegyzi, a Blogturné Klub pedig három állomáson meséli el a könyvélményeit. A turné végén a kötet egy példányát is megnyerheted.

Blogturné Részletek



Kiadó: Menő Könyvek

Fordító: Ruff Orsolya

Műfaj: YA

Terjedelem: 384 oldal

Lottie Pumpkin egy átlagos lány, akinek minden vágya, hogy hercegnő lehessen – jelenleg ösztöndíjjal tanul a Rosewood Hall nevű előkelő bentlakásos iskolában. Ellie Wolf egy hercegnő, aki másra sem vágyik, minthogy átlagos lehessen – ő azért jár Rosewood Hallba, hogy elodázhassa királyi kötelességeit, melyek Maradova trónörököseként várnak rá. Amikor a sors szeszélye folytán szobatársak lesznek, szinte kínálja magát a lehetőség és személyiséget cserélnek – ám valaki tudja a titkukat, és Rosewoodban többé semmi sem az, aminek látszik… A Nooderellaként is ismert Connie Glynn Youtube-sztár ezúttal regényíróként debütál – a Beépített hercegnő a Rosewood-krónikák című sorozatának első darabja. Merülj alá Lottie, Ellie, valamint a rejtélyes és mágikus Rosewood Hall világában!



Nyereményjáték


Lottie imádja a meséket, hiszen az édesanyjára emlékezteti őket. Így a mostani játékunk kicsit talán egyszerűbb lesz: ismerd fel az adott blogon látható hercegőt, és írd be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy ki is ő. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

2 Hozzászólás:

  1. Sziasztok! Nem lesz meghosszabbítva a játék, így hogy nincs meg Deszy állomása?

    VálaszTörlés
  2. Mikor lesz a 3. állomás?

    VálaszTörlés