Catherine Rider - Csók Párizsban - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 YA
Catherine Rider - Csók Párizsban

Catherine Rider - Csók Párizsban

2019 YA
Rövid leírás:
A Csók New York-ban után Catherine Rider ezúttal egy Párizsba kalauzolja el a romantikára vágyó olvasóit. A kötet hősnője Sierra Fuentes, aki egy gondosan megtervezett párizsi utazás helyett egy életre szóló élményt kap Jean Luck-től, a helyes francia sráctól. Gyere, éld át a Blogturné Klub tagjaival a romantikus kalandokat, és a turné végén a könyv egyik példánya is a tiéd lehet.

Blogturné Részletek



Kiadó: Menő Könyvek

Fordító: Nánási Yvett

Műfaj: YA

Terjedelem: 260 oldal

Sierra Funtes egy pillanatot sem akar elpazarolni hőn áhított párizsi kirándulásából. Mindent megtervezett, a térképre gondosan fényképeket tűzött a megnézendő helyekről, és a legeslegutolsó dolog, amire vágyik az, hogy szemernyit is változtasson a tervein. Aztán egyszer csak Jean Luc-kel, a tesója pasijának francia barátjával rója a várost. A fiúnak fotóznia kell, ha valaha is le szeretné tenni a fényképezésvizsgáját, de ez teljesen lelassítja Serenát. Miért nem tud a fiú kicsit hozzá igazodni? Egyik pillanatban civakodnak, a másikban összegabalyodnak... majd hamarosan olyan zegzugait fedezik fel közösen Párizsnak, amiről Serena nem is álmodott. És amikor a szerelem beköszönt, néha egy másik optikát kell feltennünk, hogy észrevegyük azt, ami az orrunk előtt van...


Nyereményjáték


A könyv harmadik főszereplője Párizs, amit a főhősök keresztül-kasul bejárnak, és így mi is megismerhetjük a nagyobb látványosságokat.
A játék egyszerű! Minden állomáson találsz egy képet valamelyik párizsi látványosságról, a feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mi az.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review