Sarah J. Maas: A hajnal tornya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Sarah J. Maas Vörös Pöttyös
Sarah J. Maas: A hajnal tornya

Sarah J. Maas: A hajnal tornya

Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Sarah J. Maas Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Folytatódik az Üvegtrón sorozat, ugyanis a Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk Chaol Westfall kötetét A hajnal tornya címmel. A könyvben azonban nemcsak Chaollal, hanem sok más új szereplővel is találkozhattok, akik rengeteg veszélyes kalandba keverednek. Chaol és Nesryn szövetségeseket keres a déli kontinensen, de olyan váratlan események érik őket, amire nem is gondoltak volna, miközben a kitörni készülő háború kardként lebeg a fejük felett. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy miként lép Chaol a gyógyulás útjára, sikerül-e szövetségeseket találniuk, kik az új szereplők, akik fenekestül felforgatják a főszereplőink életét, akkor tartsatok a turné 3 bloggerével, és játsszatok a nyereménykönyvért.

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szabó Krisztina

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 792 oldal

Egy csodálatos birodalom. Egy kétségbeesett küldetés. Egy ősi titok. Chaol Westfall és Nesryn Faliq azért érkezett Antica tündöklő városába, hogy szövetséget kössön a déli kontinens kagánjával, akinek hatalmas serege jelenti Erilea utolsó reménysugarát. De nem ez az egyetlen oka, hogy Anticába utaztak: gyógyírt keresnek Chaol Résvárban szerzett sebeire a legendás Torre Cesmében. A gyerekként iszonyatos borzalmakat átélő Yrene Towers a legkevésbé sem kíván az ifjú adarlani nemesen segíteni, meggyógyítani meg aztán főleg nem akarja. Csakhogy esküt tett, miszerint segíti az elesetteket – és tartja is a szavát. Azonban Lord Westfallt sötétség kíséri, és Yrene hamarosan rádöbben, hogy a fiú múltja mindkettejüket magával ragadhatja. A távoli hegyekben harcosok lenyűgöző rukokon szárnyalnak, és az árnyak mélyén régóta várt válaszok lapulnak. Olyan tudás, ami a túlélést jelentheti a világ számára – vagy a végső pusztulást.
 


Nyereményjáték

A hajnal tornya főszereplője Chaol Westfall, ezért a nyereményjátékunk is róla fog szólni. Egy kicsit nosztalgiázunk a játék során, hiszen minden állomáson találni fogtok egy idézetet, ami Chaolhoz kapcsolódik, a feladatotok pedig az lesz, hogy kitaláljátok, mely már magyarul megjelent Üvegtrón részből származik. A rafflecopter dobozba tehát valamely Üvegtrón kötet címét várjuk!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review