Mauri Kunnas: Mikulás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekkönyv illusztrált karácsonyi Kolibri Kiadó Mauri Kunnas mesekönyv
Mauri Kunnas: Mikulás

Mauri Kunnas: Mikulás

gyermekkönyv illusztrált karácsonyi Kolibri Kiadó Mauri Kunnas mesekönyv
Rövid leírás:
Bár a december elmúlt már, a tél még javában tombol, így remélhetőleg bloggereinkhez hasonlóan az olvasók is szívesen barangolnak még egy kicsit a havas tájakon. Mauri Kunnas Mikulás című gyerekkönyve 1981-ben jelent meg eredetileg, hazánkban pedig a Kolibri Kiadó jóvoltából most kézbe vehetjük a csodás, új kiadást. Ha szeretnétek bepillantást nyerni a lappföldi kulisszatitkokba és mindent megtudni a Mikulás és manói mindennapjairól, ez a könyv nektek íródott! Tartsatok velünk a hat állomásból álló turnén, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott három példány egyikét!

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri Kiadó

Műfaj: Gyermekkönyv

Terjedelem: 42 oldal

Fülszöveg: A Finnországban élő Mikulás és a lappföldi Korvatunturi-hegy pont olyan, amilyennek mindig is képzeltük! Mauri Kunnas régóta jó barátságban él a manókkal. Róluk írt könyvében most saját szemünkkel láthatjuk az óriási levélhegyeket Mikulás postáján, elkísérhetjük hírszerző útjukon a cserkészmanókat, bepillanthatunk az ajándékok készítésének titkaiba, és azt is megtudhatjuk, hogyan juttatják el azokat a világ legeldugottabb szegleteibe is. E könyvből minden kiderül Mikulásról, a manóiról és a varázslatos Korvatunturi-hegyről.

 


Bár a december elmúlt már, a tél még javában tombol, így remélhetőleg bloggereinkhez hasonlóan az olvasók is szívesen barangolnak még egy kicsit a havas tájakon. Mauri Kunnas Mikulás című gyerekkönyve 1981-ben jelent meg eredetileg, hazánkban pedig a Kolibri Kiadó jóvoltából most kézbe vehetjük a csodás, új kiadást. Ha szeretnétek bepillantást nyerni a lappföldi kulisszatitkokba és mindent megtudni a Mikulás és manói mindennapjairól, ez a könyv nektek íródott!

Tartsatok velünk a hat állomásból álló turnén, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott három példány egyikét!

Nyereményjáték

Szent Miklós, Télapó, Mikulás...még hazánkban is többfajta néven illetjük ezt a jóságos idős urat, aki minden télen megajándékozza a gyermekeket. De vajon hogyan szólítják őt más országokban? Minden állomáson találtok egyet-egyet a Mikulás külföldi elnevezéseiből, a ti feladatotok pedig, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő helyére beírjátok azt az országot, ahol azt használják.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway
A turné állomásai:
01.20.- Dreamworld
01.24.- Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review