Jenna Evans Welch: Love ​& Luck – Szerencsés szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó romantikus
Jenna Evans Welch: Love ​& Luck – Szerencsés szerelem

Jenna Evans Welch: Love ​& Luck – Szerencsés szerelem

Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Olaszország után a térképen most már Írországot is bejelölhetjük, ugyanis Jenna Evans Welch ezúttal ide invitál minket. Úgyhogy túracipőt fel, tarts a Blogturné Klubbal január 4-től négy állomásos blogturnénkon, hogy együtt fedezhessük fel a Smaragdszigetet!

Blogturné Részletek




Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Vince Judit Andrea

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 288 oldal

Addie Írországba utazik, nagynénje extravagáns esküvői helyszínére, azt remélve, elfelejti végre, milyen szörnyűséget tett a nyáron. Most szomorú, mert összetörték a szívét, ráadásul tettével még a jövőjét is veszélyezteti. Ian, a bátyja azonban nem hagyja annyiban a dolgot, állandóan nyaggatja, hogy mondja el végre az igazságot, s ez folytonos veszekedéshez, sőt verekedéshez vezet a valaha elválaszthatatlan testvérek között. A bánatos Addie alig várja, hogy meglátogathassa a barátnőjét Olaszországban és maga mögött hagyja a bátyját és az összes problémáját. Amikor aztán Addie rábukkan a szokatlan útikalauzra, az Írország a vigasztalhatatlanoknak egyik kallódó példányára a szállodai könyvtár poros polcán, végre képes lesz megszabadulni nyugtalanító gondolataitól és Ian bírálatától. Aztán változás áll be az utazási terveikben. Addie hirtelen egy fergeteges, a Smaragdszigetet átszelő autós utazás közepén találja magát a világ legeslegkisebb járművében Iannel és annak tagadhatatlanul helyes, ír akcentussal beszélő barátjával, Rowannel. Ahogy a trió elhalad a lélegzetelállító zöld dombok, a számtalan várkastély, és a sok, tündérmesébe illő erdő mellett, Addie reméli, hogy az útikalauza nemcsak az összetört szívét fogja begyógyítani, hanem a bátyja és közte is helyreáll a béke. Hacsak el nem tévednek végérvényesen valahol útközben.
 



Nyereményjáték

Ezúttal egy vicces játékra invitálunk! Mi jut eszedbe Írországról? Nekünk a lóherék! És mi jön rögtön szembe a Love & Luck borítóján? Naná, hogy lóhere!
A mostani játékunk így lóherés lesz. Minden állomáson elrejtettünk lóherés képeket, méghozzá linkekkel, egy-egy szóra vagy mondatrészre linkelve. A feladat egyszerű: találd meg az összes elrejtett lóherét minden állomáson, majd írd be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, összesen hányat találtál az állomásokon, majd pedig a legvégén, hogy az egész blogturné alatt hány lóherét gyűjtöttél be. 

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review