Winston Graham: Ross Poldark - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Történelmi történelmi romantikus
Winston Graham: Ross Poldark

Winston Graham: Ross Poldark

Könyvmolyképző Kiadó Történelmi történelmi romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a lassan klasszikussá vált Poldark család első része a Ross Poldark. Hallhattatok már róla, sőt lehet láttátok valamelyik filmet vagy sorozatot, de mint legtöbben tudjuk a könyv élménye kárpótolhatatlan... Gyertek és kövessétek a blogturné állomásait és ismerjétek jobban meg a könyvet! Sőt, ha játszotok tiétek lehet a könyv egyik példánya!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Komáromy Rudolf

Műfaj: Történelmi

Terjedelem: 488 oldal

„Még jobb, mint a tévéfilm.” – Mary Ellen F. Dennard, Amazon Winston Graham nagyívű család története mindmáig lebilincseli az olvasókat. Az amerikai függetlenségi háború vérzivatarából szülőföldjére, Cornwallba hazatérő főhős alig várja, hogy viszontláthassa szeretteit. Öröme nem sokáig tart: édesapja meghalt, a családi birtok ebek harmincadjára jutott, kedvese eljegyezte magát Ross unokatestvérével, Francis Poldarkkal. A környék keservesen tengődő bányászai és gazdálkodói iránti együttérzése azonban arra indítja Poldarkot, hogy magához vegyen egy vásártéri csetepatéból megmentett, kiéhezett teremtést – ezzel a cselekedetével pedig végérvényesen megváltoztatja saját életét… „Bátran ajánlom mindenki figyelmébe, aki nem veti meg a jó olvasnivalót.” – Dianne Barrette, Amazon
 



Nyereményjáték

A Poldark család története hosszú évtizedeket váratott magára mire itthon is olvashattuk. Mostani játékunkban ismert regényeket és íróikat kell kitalálnotok, amik jellegükben vagy helyszínileg kapcsolódnak a Poldark család történetéhez és kivétel nélkül leglább egyszer megfilmesítették őket. Az állomásokon a filmekből láthattok képeket, persze nem mindig a jelenlegi legismertebből, de ha már megvan a cím nektek nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába az író nevét és a mű címét, esetleg a sorozat címét. Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket minden esetben e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


0 Reviews:

Post Your Review