Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám (Pennington-testvérek #3) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Dream Válogatás Maxim Kiadó realista romantikus Szaszkó Gabriella
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám (Pennington-testvérek #3)

Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám (Pennington-testvérek #3)

2018 Dream Válogatás Maxim Kiadó realista romantikus Szaszkó Gabriella
Rövid leírás:
A Maxim Könyvkiadónál hamarosan megjelenik Szaszkó Gabriella Pennington-testvérek sorozatának harmadik része Vigyázz rám címmel, melyben végre beleláthatunk Chris legbensőbb gondolataiba és megtudhatjuk hogyan zárul ez a szívünkhöz nőtt történet. Kövesd végig a blogturné állomásait, és nyerd meg a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét!

Blogturné RészletekKiadó: Maxim Könyvkiadó - Dream válogatás

Műfaj: realista, romantikus

Terjedelem: 496 oldal

Chris Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testvérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába. Davidnek újra a súlyosan bántalmazó, alkoholista édesanyjával kell élnie, aki egy baleset kapcsán az ágyához lett láncolva. Ráadásul rá kell ébrednie, hogy korántsem ismeri teljesen a múltat: a felvételek olyan borzalmak felé nyitnak kaput, amelyekről eddig fogalma sem volt. Elhatározza, hogy újra elmélyül a fájdalomban, de ez az események olyan láncolatát indítja el, amelyek ellen drogok nélkül képtelen felvenni a harcot. David életébe hamarosan beköszönt a paranoia, miközben Amy újra felkeresi, és felforgatja az életét.
Vajon David győztesen kerül ki a múlt árnyai ellen folytatott küzdelemből? Mi rejtőzhet még a felszín alatt, amire sem David, sem Amy nincs felkészülve? Létezik még olyan kérdés, amire csak Chris tudhatja a választ?
https://www.olvas.hu/termekek/mx1068-vigyazz-ram


A Maxim Könyvkiadónál hamarosan megjelenik Szaszkó Gabriella Pennington-testvérek sorozatának harmadik része Vigyázz rám címmel, melyben végre beleláthatunk Chris legbensőbb gondolataiba és megtudhatjuk hogyan zárul ez a szívünkhöz nőtt történet.
Kövesd végig a blogturné állomásait, és nyerd meg a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét!

Nyereményjáték 


A regény egyik kedves motívuma a hőlégballon találkozó. Ennek kapcsán minden állomáson egy-egy hőlégballonos kérdést kaptok, amire a választ a rafflecopter doboz megfelelő sorába be kell írnotok. Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

0 Reviews:

Post Your Review