Elle Kennedy - Sarina Bowen - HIM: Ez a srác - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ New Adult Rubin pöttyös Sarina Bowen
Elle Kennedy - Sarina Bowen - HIM: Ez a srác

Elle Kennedy - Sarina Bowen - HIM: Ez a srác

2018 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ New Adult Rubin pöttyös Sarina Bowen
Rövid leírás:
Végre érkezik magyarul Elle Kennedy és Sarina Bowen közös LMBT regénye, a HIM: Ez a srác! Az érzékien romantikus és imádnivaló regényről a Blogturné Klub tagjai mesélnek lelkesen, sőt, extra állomásokat is találsz. A turné végén 3 példányt kisorsolunk a szerencsések között!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Barthó Eszter
Terjedelem: 352 oldal

Ők ketten nem egy ligában játszanak. Vagy mégis? Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Oké, tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján tényleg furán alakultak köztük a dolgok. De csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg. Ryan Wesley már erősen megbánta, hogy annak idején belerángatta nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha. Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sok mindenre rá kell jönnie régi barátjával kapcsolatban… és önmagával kapcsolatban is. "Ennél jobban nem is imádhatnám ezt a könyvet, mert egyszerűen csodálatos. Jamie és Wes tökéletes páros. Izgalmas és érzéki, de a sztorit leginkább az érzelmek emelik a többi M/M szerelmes történet fölé.
 
  


Nyereményjáték



Nagy örömünkre már több LMBT regény is megjelent itthon, így a játékunk során LMBT regények fülszövegeiből találtok részleteket. A feladatotok, hogy rájöjjetek mely könyvekről van szó, és írjátok be a regény címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

- 11.26. - Sorok Között Könyves Blog - 11.28. - Hagyjatok! Olvasok! (extra állomás) - 11.30. - Angelika blogja - 12.02. - Deszy könyvajánlója - 12.04. - Betonka szerint a világ - 12.06. - CBooks - 12.08. - Kristina blogja - 12.10. - Sorok Között Könyves Blog (extra állomás) - 12.12. - Hagyjatok! Olvasok! - 12.14. - Kelly & Lupi olvas - 12.16. - Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)

0 Reviews:

Post Your Review