Jeaniene Frost - Második kísértés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
jeaniene frost Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus Urban Fantasy vámpírok
Jeaniene Frost - Második kísértés

Jeaniene Frost - Második kísértés

jeaniene frost Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus Urban Fantasy vámpírok
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából ismét olvashatjuk Jeaniene Frost remek könyveit és immár a második része érkezik Vlad könyvének. Vlad és Leila története semmiképpen nem hétköznapi, de ezt már tudjuk. Vajon a kapcsolatuk sorsáról sikerül dönteniük? Ki akarhat a lány életére törni? - Megtudhatjátok az Éjszaka hercege sorozat legújabb részéből.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Szebenyinszki Szilvia
Műfaj: Urban Fantasy
Terjedelem: 336 oldal

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…
   Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.
    A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.
 
  



Nyereményjáték



A mostani tíz állomásos blogturnénk az Éjszaka hercegéről szól, azonban ti is ismerhetitek a többi szereplőt, mi több lehet olvastátok mások könyvét is. A mostani játékunkban minden állomáson találtok egy könnyebb kérdést, amire a helyes megfejtéseket a Rafflecopter dobozába írjátok be.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai


12/01 Függővég (Extra állomás)
12/03 Dreamworld (Extra állomás)
12/05 Sorok között (Extra állomás)
12/08 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review