Dr. Seuss - A Grincs - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv
Dr. Seuss - A Grincs

Dr. Seuss - A Grincs

gyermekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából megújult fordítással jelenik meg Dr. Seuss legnagyobb klasszikusa, A Grincs. Ennek örömére a Blogturné Klub tíz bloggere bemutatja a Kikfalva közelében élő Grincs történetét, aki szívből gyűlöli a karácsonyt, és emiatt úgy dönt, elrabolja azt. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a szeretet erejét, és játsszatok a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikéért.

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Tandori Dezső

Műfaj: gyerek, karácsonyi

Terjedelem: 64 oldal

Fülszöveg:
Végre újra olvasható Dr. Seuss legnagyobb klasszikusa! 

Grincs Kikfalva közelében lakik, és teljes szívéből utálja a karácsonyt. Már ha egyáltalán van szíve... Gyűlöl mindent, ami az ünneppel kapcsolatos. Ezért úgy dönt, ellopja a karácsonyt. Véghez is viszi gonosz tervét, ám földbe gyökerezik a lába, amikor meglátja, hogy Kikfala lakói ajándékok nélkül is boldogan ünnepelnek.

A Kolibri Klasszikusok sorában hatodik Dr. Seuss-könyv most Tandori Dezső klasszikussá vált, mégis megújult fordításában jelenik meg.
 


Nyereményjáték

Mostani játékunk során felingereljük a Grincset és boldog karácsonyt kívánunk. Nektek csak azt kell kitalálni, melyik blogon milyen nyelven tesszük ezt. 
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkezőleg automatikusan újat sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review